Zoho Show 2.0 review

In de afgelopen paar jaar, heeft AdventNet een reeks van online applicaties en hulpprogramma’s, bijna allemaal met API gelanceerd, onder de Zoho banner. Het bedrijf wordt steeds beter het grote aanbod van online producten, waardoor ze een intrigerend alternatief voor Google Apps aan de ene kant en Microsoft Office aan de andere kant.

Zoho Show is een online-only presentatie applicatie. Niet alleen is het relatief krachtig, maar het is volledig gratis te gebruiken. Of u nu een ondernemer, leraar, student, vertegenwoordiger, of iemand op zoek naar een leuke presentatie te maken, Zoho Show is de moeite waard eens, als u de kosten van Microsoft PowerPoint (onderdeel van Office) niet kan rechtvaardigen of zoek Google Docs te simplistisch. Het is niet zo krachtig en veelzijdig als PowerPoint, maar Zoho Show 2.0 bevat meer functies dan Google Docs: haar naaste concurrent is ThinkFree Show, die wordt geleverd in zowel online (gratis) en offline (betaald) versies.

Zoho Show is een eenvoudig te gebruiken dankzij de pre-built thema’s, clipart en vormen, in combinatie met handige functies zoals drag-and-drop. In feite moet iedereen die bekend is met het gebruik van het internet in staat zijn om een ​​fatsoenlijk uitziende presentatie in slechts een paar minuten samen te stellen. En, natuurlijk, kunt u toegang tot uw presentatie vanaf elke computer, zolang het is aangesloten op het internet.

Omdat het een online programma, hoeft u zich geen zorgen te maken over het dragen van uw Zoho Show presentaties rond op uw notebook, memory stick of back-up media: in plaats daarvan kun je ze gewoon delen met uw collega’s of klanten via een gewone webbrowser – perfect voor klanten die een halve wereld weg. Ervaren gebruikers kunnen ook hun presentaties door het inbedden van hen in een website of blog openbaar te maken.

Versie 2.0 van Zoho Show heeft een aantal verbeteringen – de meeste merkbaar de nieuwe gebruikersinterface, die volledig is vernieuwd. De UI is nu minder rommelig en meer intuïtief te navigeren, en de zwevende werkbalken zijn een echte zegen. Ondersteuning voor thema’s is ook verbeterd, en de applicatie heeft nu meer dan 50 standaardthema’s om mee te beginnen. Uiteindelijk zal dit zo ontwikkelen dat je je eigen thema’s kunt maken en toevoegen aan de bibliotheek.

Zoho tonen 2.0 gebruikersinterface is meer intuïtief, en de functionaliteit dichter bij de desktop tegenhanger.

Vormen en ClipArt bibliotheken zijn beide uitgebreid, wat handig is bij het maken van flowcharts en dergelijke. Verbeterde bewerkingsmogelijkheden maken het werken met tekst en kogels eenvoudiger, en afbeeldingen kunnen nu worden geroteerd en omgedraaid. Als u uw presentaties (PPT, PPS, ODP, SXI) importeert Zoho Show 2.0, zult u merken dat de kwaliteit invoer van de presentaties is beter dan de vorige versie.

Er zijn betere editing faciliteiten in Zoho Show 2.0.

Tot slot, Zoho Show 2.0 integreert veel beter met Zoho Meeting, een online sharing desktop-tool uit dezelfde stal. Het grote voordeel hiervan is dat u nu snel en gemakkelijk kan schakelen tussen applicaties op de desktop te delen met de deelnemers het bekijken van uw presentatie. En Zoho Chat kun je chatten met je publiek tijdens presentaties op afstand.

U kunt importeren en exporteren PowerPoint-presentaties van en naar Zoho Show 2.0.

Zoho Show 2.0 biedt een capabele feature set, maar het is nog een lange weg van het zijn een PowerPoint-killer. Het maakt verslaan PowerPoint in sommige gebieden echter, met inbegrip van versiebeheer, delen, online samenwerking en de mogelijkheid om afgewerkte diavoorstellingen insluiten op uw website. een groot voordeel ten opzichte van de meeste andere gratis producten – – Hoewel u nu PowerPoint kunt importeren (en OpenOffice) bestanden is er een limiet van 1 MB uploaden op deze bestanden. Aan de positieve kant, kan Zoho-bestanden worden geëxporteerd naar PowerPoint of op het web met een enkele klik, terwijl sommige toepassingen exporteren naar HTML.

Zoho Chat is nu geïntegreerd met Zoho Show 2.0, zodat u om te communiceren met web-based kijkers van uw presentatie.

Zoho Show 2.0 is zeer goed voor het creëren, bewerken, tonen en delen van online presentaties. En het feit dat het nu is chatten plus full-blown conferencing en applicatie desktop-sharing geïntegreerd (via Zoho Meeting) maakt het een aantrekkelijke optie. Het doet niet de multimedia veelzijdigheid van PowerPoint in termen van dia-overgangen, animaties en SmartArt-afbeeldingen, maar veel zakelijke gebruikers misbruik maken van deze functies toch.

Zoho Show 2.0 is geweldig voor zover het gaat, maar vertrouw niet op deze uitsluitend: u zult een internet aangesloten pc nodig hebt om het te gebruiken, en de feature set is nog steeds relatief beperkt.

Microsoft Sprightly, Take Ten eerste: Maak boeiende content op uw smartphone

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop