Xiaomi’s nieuwe Mi5 vlaggenschip smartphone heeft een 5,15-inch scherm en een keramische terug

Xiaomi’s Mi5 vlaggenschip smartphone werd onthuld op het MWC show in Barcelona.

Xiaomi

Xiaomi de ambitie om de wereld van de pc’s regeren; Xiaomi Mi Pad 2: Het lijkt erop dat de iPad mini, loopt ofwel Android of Windows 10; Xiaomi verkocht meer dan 70 miljoen smartphones in 2015, ontbrekende 80 miljoen doelwit; Huawei klopt Xiaomi van de bovenste plek van de verkoop van smartphones in China

de Mi5, die een 5,15-inch full HD-scherm en een keramische plaat terug op zijn duurste model is voorzien van: Xiaomi heeft haar nieuwste Android-vlaggenschip smartphone onthuld.

Spoelen met durfkapitaal Chinese handset maker Xiaomi is het nemen van een eerste reeks in de richting van de VS, maar het bedrijf zich beweegt met de nodige voorzichtigheid.

De nieuwe telefoon – de opvolger van de Mi4 – packs ook een camera met een 16MP Sony IMX298 sensor en vier-weg optische beeldstabilisatie. Ook sport een 4 MP camera aan de voorkant en een vingerafdruksensor.

De 69.2mm door 144.55mm door 7.25mm apparaat packs een 3000mAh batterij en wordt geleverd in zwart, goud en wit, en weegt 129g – die, zoals Xiaomi merkt, is 14g lichter dan de iPhone 6s. Andere functies zijn onder meer NFC en Quick-charge 3.0, 4 GB RAM-geheugen en tot 128 GB interne opslag.

Xiaomi zei dat de 32GB model met een 1,8 GHz Snapdragon processor 820 en glas terug kost RMB 1.999 (ongeveer $ 300), terwijl de 64GB-model met een 2,1-GHz processor kost RMB 2.299 ($ ​​350). De top-end ‘Pro’ model, dat een keramische achterkant is voorzien, kost RMB 2.999 ($ ​​460).

Hoewel Xiaomi niet haar toestellen in de VS of Europa verkoopt, is het nog steeds scherp zag vanwege de snelle groei, die heeft gezien het te nemen op de grote spelers zoals Samsung en Huawei.

Amerikaanse regering: Stop het gebruik van de Samsung Galaxy Note 7 op dit moment

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Smartphones; Amerikaanse regering: Stop het gebruik van de Samsung Galaxy Note 7 op dit moment, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval