Xerox springt in SMB cloud-infrastructuur services fray

Op basis van zijn uitgebreide IT-services-mogelijkheden, Xerox is de laatste grote namen technologie leverancier om te beginnen provisioning een reeks van cloud service gericht op kleine en middelgrote bedrijven.

Xerox Cloud Infrastructure as a Service (IaaS) voor de midrange en Intel-systemen, ligt de nadruk op de mogelijkheid om legacy enterprise resource planning-toepassingen en omgevingen met meerdere besturingssystemen ondersteunen;. Cloud Backup en Ramp Recovery Service, het veld is dat de data, applicaties en besturingssystemen kunnen allemaal worden hersteld in minder dan 24 uur. De gegevens die uw organisatie opgeslagen in de cloud zal een back-up gerepliceerd, beveiligd en versleuteld op een dagelijkse basis.

De diensten worden verkocht door het leger van VAR’s en zakelijke partners van het bedrijf, en ze zijn expliciet “duur” te richten op kleine en middelgrote bedrijven met tussen de $ 10.000.000 en $ 150 miljoen aan inkomsten. Dus, als je kleiner bent, ze misschien een beetje lieve lijken, denk ik. In feite, de beschrijvingen lijken veel meer gericht op middelgrote bedrijven, als je het mij vraagt.

De diensten omvatten

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, MKB; Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers, MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen