Wynyard Groep plant Australische vermelding

Nieuw-Zeeland forensische analytics software-ontwikkelaar Wynyard Group heeft plannen aangekondigd om een ​​lijst op de Australian Securities Exchange (ASX) aangekondigd.

De verhuizing, die door de Wynyard Group raad van bestuur heeft goedgekeurd, zou zien de Auckland gevestigde onderneming dual opgesomd zijn in zowel de Nieuw-Zeelandse Exchange (NZX), waar het openbaar is genoteerd sinds 2013, en zijn Australische tegenhanger.

Het bedrijf verwacht dat de ASX lijst proces in het derde kwartaal van het kalenderjaar 2015 zal worden afgerond.

Wynyard zal geen contant geld niet verhogen van de notering, en zal haar NZ oprichting en voornaamste bedrijf te houden op de NZX Main Board.

Met een aanzienlijk deel van onze omzet en de groei afkomstig uit de regio Azië-Pacific en een groeiend aantal Australische beleggers, op zoek naar een ASX lijst is een logische strategische stap voor het bedrijf “, aldus chief executive Craig Richardson.” Notering op ASX staat zal stellen meer Australische en buitenlandse investeerders om Wynyard voorraad te houden, deel te nemen aan de groei van het bedrijf, en het vergroten van de aantrekkelijkheid van Wynyard aandelen.

Het bedrijf werd vooraf van Jade Software gesponnen om zijn bedrijf op de NZX, het verhogen van NZ $ 65.000.000 in kapitaal om haar internationale groeiplannen te financieren.

Het misdrijf analytics en de risicobeoordeling software is in gebruik door de London Metropolitan Police en Nieuw-Zeeland, en de mondiale banken en bedrijven, en is het maken doorgedrongen in de Amerikaanse markt.

Aan het begin van 2015, tekende het bedrijf een NZ $ 3.200.000 contract met een onbekende nationale veiligheid bureau.

In februari meldde een bijna verdubbeling van de jaarlijkse verlies als zijn push voor grote internationale contracten geholpen stimuleren de omzet met 62 procent in het eerste volledige jaar als beursgenoteerde onderneming.

Aandelen van Wynyard Group laatste verhandeld op NZ $ 1,80, een daling van 7,7 procent sinds het begin van 2015.

De verhuizing naar het publiek een lijst in Australië blijft onder voorbehoud van goedkeuring, en het bedrijf verwacht nadere mededelingen in de komende maanden te maken.

AAP

Hoe het niet om een ​​data-inbreuk te controleren (en waarom sommige echt willen dat je “pwned” get)

Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD

Veiligheid, Hoe het niet om een ​​data-inbreuk te controleren (en waarom sommige echt willen dat je “pwned” get), veiligheid, Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD; Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid;? FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS gov’t ambtenaren

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren