? Wyatt Roy wil Australië een ‘gotspe’ mentaliteit vast te stellen

Tijdens zijn huidige bezoek aan Israël, adjunct-minister van Innovatie Wyatt Roy heeft bevond zich ondergedompeld in de Tel Aviv ondernemende startup scene, en als gevolg daarvan, wil Australië te volgen in zijn voetsporen te treden.

Spreken via videoconferentie aan de Open Opportunity Forum in Sydney op donderdag, Roy zei dat Israël is een wereldleider op het gebied van innovatie en ondernemerschap. Hij zei dat zijn doel voor een bezoek aan het Midden-Oosten land was om te zien wat Australië kunnen leren van de Israëli’s, en op zijn beurt, wat we kunnen profiteren van een samenwerkingsrelatie met de natie het gebied van innovatie en ondernemerschap.

“Er zijn fantastische mogelijkheden voor onze twee landen”, aldus Roy.

Zij hebben meer startups per hoofd van de bevolking dan enig ander land op aarde, hebben ze meer investeringen in onderzoek en ontwikkeling per hoofd van de bevolking dan enig ander land op aarde, en meer durfkapitaal geïnvesteerd per hoofd van de bevolking dan enig ander land op aarde. Ze zijn echt de wereldwijde gouden standaard als het gaat om innovatie.

Roy zei dat er een sterke culturele element in Israëlische innovatie en gelooft dat er een heleboel Australië kan leren.

Ik heb vaak gezegd dat we nodig hebben om de beste elementen van onze cultuur te omarmen – dat ambitieuze mentaliteit, dat ‘have a go’ mentaliteit – en ondersteuning van de underdog, ‘zei Roy,’ Hier in Israël, het is heel erg duidelijk in elk element van hun samenleving ze omarmen dat Hebreeuwse woord, ‘lef’, waar ze naartoe gaan en ze zijn bereid op een enorme hoeveelheid risico’s te nemen om een ​​gaan – en ze zijn niet bang voor mislukking.

Hier in Israël hebben ze fantastisch onderzoek, en dat is met wetenschappers, net zoals we thuis hebben, maar ze zijn echt heel goed in staat om samen te werken in een zeer effectieve manier tussen de overheid, het hoger onderwijs, wetenschap, onderzoek, en de particuliere sector, ” zei hij. ‘En ik denk dat er een enorm bedrag dat we kunnen leren.

Roy niet eens is met de perceptie dat Tel Aviv is het stelen van beste en slimste talent van Australië, in wat hij zei is bestempeld als de “brain drain”. Omarmen het idee van het delen van talent, Roy gelooft dat er veel te winnen door het zien van de circulatie van mensen door middel van wereldwijde innovatie hubs.

Hier zijn er veel jonge Australiërs. Ik was in gesprek met een paar ondernemers gisteravond, die al enige ongelooflijke startups hier en ze bewegen naar huis aan het einde van deze maand, ‘zei Roy. “Het feit dat ze naar huis gaan terug naar Australië – deels omdat ze zijn enthousiast over de mogelijkheden die ons land vertegenwoordigt nu – is echt een waardevolle zaak.

Het feit dat zij [Israël] betekent dat ze een echt waardevolle vaardigheden opgedaan, en ze hebben toegang tot nieuwe kapitaalmarkten opgedaan. Het is niet een ten opzichte van de andere, je wilt het verkeer te zien tussen de landen omdat ze elkaar aanvullen.

De 25-jarige minister assistent zei dat hij wil zien veranderingen gebeuren met Australië 457 visa – verdere verbetering ervan om het een wereldwijd concurrerende systeem.

Het is redelijk om te verwachten dat we mensen met een bezoek aan technologische vaardigheden op dezelfde manier dat we omgaan met andere vaardigheden die we sponsoren behandelen, ‘zei Roy. “Ik denk dat er frustratie over de wachttijden op het gebied van visa. Ik zou ook graag op maatregelen, wat ze ook mogen zijn, die helpen ondernemers aan te trekken om de ontwikkeling te zien.

“Als het gaat om het kapitaal, hier in Israël, zien we over AU $ 400 per hoofd van de bevolking geïnvesteerd in venture capital innovatie. In Australië is het ongeveer AU $ 5 per hoofd van de bevolking”, zegt Roy.

Op basis van zijn jarenlange ervaring in het hart van Silicon Valley in Californië, Adrian Turner, CEO van de nieuw gevormde Data61, is het niet eens met de bewering Roy’s op kapitaaldekking.

? Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, 3D Printing; 3D printing handen op: Houtwerk; Banking; CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, innovatie, Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent?

Ik denk niet dat het probleem is de toegang tot kapitaal; kapitaal zal gaan waar de goede ideeën zijn, “zei Turner.” Het geld is er, maar ik denk dat de investeerders onderwijs nodig hebben zo veel als de ondernemers.

Turner gelooft wat Australische ondernemers eigenlijk hoeft te doen is mondiaal denken.

“We hebben de beste in zijn klasse, de beste in de wereld talent, maar de uitwerking is zeer huiselijk,” zei hij.

Ik denk dat een ander ding is een gevoel van afstemming tussen de verschillende delen van het ecosysteem en ik kwam terug naar een deel van die oplossing.

De definitie van succes is dat we de neiging om aan de Australische afgeleide van Airbnb of Uber bouwen uiteengezet. We zijn beter dan dat. Ik denk dat we moeten fundamenteel ontwrichtende en nieuwe industrieën te bouwen uiteengezet.

Volgens Turner, een ondersteunende infrastructuur is de sleutel, en hij voegde eraan toe dat hij wil een cultuur die mislukking tolereert zien, door mensen aan te moedigen om een ​​back-up te krijgen en ‘have a go “.

Marita Cheng, 2012 Jonge Australiër van het Jaar en de oprichter en CEO van robotica opstarten, 2Mar Robotics, een bezoek aan Israël met Roy in een handelsmissie co-lead capaciteit.

“We bezochten een technologie universiteit hier in Tel Aviv vandaag en sprak met een aantal promovendi, en ik was echt getroffen door hoe ze allemaal zo’n brede academische kennis over ondernemerschap,” zei Cheng.

Ik vroeg hen wat voor soort ondersteuning die ze krijgen als ze willen een bedrijf te beginnen, en ze zei dat je moet naar je docent, niet alleen met een idee, maar je moet een plan van een soort te hebben en wat je nodig hebt om iets te schetsen out of gaan werken aan een prototype. Ze weten hoe je een bedrijf te beginnen, ze hebben het eerder gezien, ze hebben het eerder gedaan.

Cheng zei professoren in Tel Aviv bieden zelfs studenten lab ruimte om te beginnen.

Vorige week, Professor Ian Chubb, chief scientist van Australië, zei dat ondernemerschap is een menselijke inspanning en is daarmee onlosmakelijk verbonden met het onderwijs, niet onafhankelijk van het.

Australiërs zijn niet kort van talent, maar we nodig hebben om beter te worden in het omzetten van onze creativiteit in succesvolle producten en diensten, “zei hij.” Om een ​​meer innovatief land moeten we een ondernemende mentaliteit op elk niveau van het onderwijs aan te moedigen – te beginnen in scholen, voortgezet in een hogere studie en blijvende hele werkzame leven.

In de populaire cultuur van de ondernemer is de rogue genie dat zonder, of ondanks, onderwijs slaagt. En het zou erg handig als dat waar was, “zei Chubb.” Als we niet ondernemerschap kunnen leren, kunnen we de geboren ondernemers alleen te herkennen en krijgen uit de weg, terwijl ze aan de slag met het bedrijf van verandering.

Chubb zei onderwijs in ondernemerschap moet niet alles over de traditionele klassikale onderwijs, maar veeleer moet zich richten op het geven van leerlingen kansen bieden om ondernemerschap te ervaren voor zichzelf, buiten het klaslokaal.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

3D-printen handen op: Houtwerk

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent