Woolworths ingesteld op 3G-mobiele diensten te lanceren

Na de ondertekening van een deal met Telstra vorige maand tot 3G mobiele diensten te verkopen onder haar eigen merk, is Woolworths verbinding ingesteld op de planken hit op maandag 15 juni.

Na het nemen van twee jaar af van de mobiele ruimte, Woolworths hoofd van telco Jason Haar sprak met de website over wat motiveerde de supermarkt reus om weer in de mobiele game te krijgen.

“We hebben de afgelopen twee jaar over gedaan om echt te analyseren wat goed gewerkt in het verleden, en door intensief klantonderzoek, er was een constante retoriek onder onze klanten”, zegt hij.

“De prepaid mobiele markt is zeer complex, en ze [klanten] wilde dat we demystificeren dat en brengt grote waarde producten die eenvoudig en duidelijk zijn, met eenvoudige en duidelijke plannen en insluitsels samen op een groot netwerk.”

In gaan met Telstra dan andere Australische mobiele aanbieders, Hair zei dat de samenwerking met Telstra is de juiste keuze voor het bedrijf.

“Dit is een geweldige partnerschap, en we nu geloven we hebben precies wat onze klanten waren die Telstra is de juiste keuze voor ons -. Woolworths heeft een sterke aanwezigheid in het hele land, en we wilden om samen te werken met een netwerk dat kan bieden ook al onze klanten, waar ze ook in AustraliĆ« was, een groot netwerk en een geweldige oplossing. Vandaar dat Telstra was absoluut de juiste beslissing voor ons. ”

De Woolworths mobiele aanbod zal betrekking hebben op 98,5 procent van de Australische bevolking met behulp van de 850MHz en 2,1 GHz spectrum bands. 4G is momenteel niet beschikbaar van Telstra in het groot, maar haar zei dat dit nog niet een punt van zorg.

“Als we geloven dat de 4G-product is iets wat onze klanten willen, dan zullen we kijken naar dat in de toekomst,” zei hij.

Zodra een Woolworths Connect AU $ 2 SIM pak is gekocht, zijn er twee prepaid mobiele opties beschikbaar voor klanten. De eerste kost AU $ 30 – AU $ 27 voor Woolworths Everyday Rewards klanten – en omvat 1,5 GB aan gegevens, AU $ 650 ter waarde van normale nationale gesprekken in rekening gebracht op 90 cent per minuut, onbeperkt sms en onbeperkt bellen tussen Woolworths Connect mobiele telefoons.

De tweede optie kost AU $ 45 – AU $ 40,50 voor de klanten over de beloningen regeling – en zal een extra 2 GB voor een totaal van 3,5 GB te geven, en AU $ 1500 ter waarde van normale nationale gesprekken ook in rekening gebracht op 90 cent per minuut. Gratis bellen naar andere Woolworths Connect mobiele telefoons en onbeperkt SMS eveneens van toepassing.

Dit is niet de eerste keer dat Woolworths de prepaid mobiele game is getreden, hebben genoten van het gezelschap van Optus in het verleden. Optus beƫindigde de deal in oktober 2013, het snijden van de banden en het verlaten van bestaande Woolworths mobiele klanten om uiteindelijk te worden Optus klanten maart 2014.

Hoewel hij de duur van de overeenkomst niet openbaar maakte, haar zei dat hij het partnerschap met Telstra ziet als een lang en vruchtbaar.

Amerikaanse regering: Stop het gebruik van de Samsung Galaxy Note 7 op dit moment

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Smartphones; Amerikaanse regering: Stop het gebruik van de Samsung Galaxy Note 7 op dit moment, Apple, geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld