Windows RT: DOA tot bijna iedereen

Ongetwijfeld Microsoft wist dat er wat verwarring op de markten als het de versie van Windows 8 is ontworpen voor tablets met behulp van de ARM processor uitgebracht. Deze processor is in bijna elke tablet niet draait een versie van Windows, dus Microsoft die nodig zijn om Windows te krijgen die op het lopen om concurrerend te zijn. De ingenieurs Redmond deed, maar ze verlamd op een manier die zijn nut voor de meeste consumenten doodt.

Het gaat om de apps, indirect

Windows 8 tablets: Een verwarrende wereld voor kopers; Microsoft: Hier is wat je moet doen met de Surface tablets

Mijn collega Larry Seltzer van de website denkt dat terwijl het Windows RT niet mag reanimeren in de markt, de vermoedelijke; verschijning van nieuwe apparaten met Windows RT voor de feestdagen kan kick-start verkoop;. Hij kan heel goed kloppen dat dit scenario kon apparaten met Windows RT vliegen uit de schappen te krijgen, maar ik denk niet dat dat waarschijnlijk.

Microsoft heeft twee problemen met Windows RT, dat het hinken als het gaat om het verkrijgen van grote verkoop. Een van die problemen is van haar eigen maken, en het is vast te zitten. De andere is meer verraderlijk, want het is een perceptie ding dat nooit zal verdwijnen.

De eerste realiteit dat doodt Windows RT is het onvermogen van de gebruiker om elke Windows-app die niet speciaal is uitgebracht voor de Metro kant van Windows 8. Dit werd over het hele web gestraald, omdat details van Windows RT verscheen voor het eerst installeert, dus ik zal het niet nog eens herkauwen. Dit is een ernstig probleem dat potentiële kopers weg in drommen houdt.

Een class-action suit dan verklaringen van Microsoft met betrekking tot Surface RT verkoop is ingediend in Massachusetts.

De Metro lockdown van Windows RT is de voornaamste reden dat tablets met het zal niet in aanmerking voor de onderneming, noch door de tech-savvy consumenten. Er is gewoon geen enkele manier te rechtvaardigen de aanschaf van een tablet met Windows RT binnen over een volledige Windows 8 oplossing. De RT-modellen kunnen goedkoper zijn, maar niet goedkoop genoeg om vertrouwen op te dringen Metro apps.

Dat is een ernstige situatie, zoals het segment enterprise / power user markt is een natuurlijke pasvorm voor Windows tablets. Apparaten met volledige Windows 8 zal waarschijnlijk verkopen op OK om hen, maar Windows RT zal niet worden beschouwd. De bodemloze verkoop van Microsoft’s eigen Surface RT getuigt hiervan.

Mainstream consumenten, de groep die tablets met Windows RT richt zich vierkant op, zijn ze ook niet te kopen, en zal ook nooit. Er is die verwarring ding dat dringt zich op het koopproces. RT is Windows 8, soort van, en potentiële kopers ongetwijfeld krijgen uitgeschakeld door de beperking van het installeren van apps.

De reguliere consument misschien niet beseffen dat is een generiek probleem, maar ze doen het specifieke ene herkennen. Ze zullen de sales rep vragen of ze iTunes op het mooie Windows RT tablet zij overwegen de aankoop kunt installeren. Of misschien zijn ze vragen over het uitvoeren van Firefox of Chrome, hun favoriete browser. Misschien is de app ze informeren over hardlopen is een app voor hun kinderen.

Wat ook de app die ze nodig hebben om te draaien zou kunnen zijn, als de vertegenwoordiger is deskundig, zullen ze het juiste antwoord dat niet, uw app niet kan worden op Windows RT geïnstalleerd geven. Of nog erger, en dit wordt vermoedelijk gebeurt meer dan we denken, de rep vertelt hen ten onrechte dat zeker, kan dat app op deze Windows RT tablet worden geïnstalleerd. Natuurlijk, in het laatste geval, dat Windows RT tablet gaat direct terug naar de winkel komen.

Begrijp me niet verkeerd, ik zeg niet dat apparaten met Windows RT niet zal een beroep op iedereen. Ik ken mensen die zijn heel blij met hen. Zij zijn in de minderheid met een ruime marge, echter, en dat zal niet veranderen.

Het tweede probleem Microsoft gezichten met Windows RT is één van de waarneming. Om de gemiddelde consument, die dingen te kopen, zoals tablets, maar weten weinig over de technologie, Windows RT is niet een echte werk. In tegenstelling tot elke versie van Windows die is gekomen voordat het, er zijn geen dozen met Windows RT in winkels. Er is geen upgraden van hun bestaande hardware naar Windows RT. De enige manier om RT te krijgen is om een ​​glanzende nieuwe tablet (of ander apparaat), die heeft zijn geïnstalleerd en klaar om te gaan kopen.

Degenen onder ons vertrouwd met hoe dit spul werkt begrijpen dat is de manier waarop het is, maar de afhaalmaaltijd voor de consument is dat Windows RT is niet zoals Windows omdat ze weten het. Het is niet voor hen beschikbaar als een OS op zichzelf, het bestaat alleen op apparaten die ze kopen. Microsoft niet noem maar in media advertentiecampagnes, het is gewoon Windows. Dat is niet genoeg te klinken alarmen dat het anders dan “echte” Windows. Wanneer de app beperking wordt vermeld in de winkel die de deal doodt als er enige resterende twijfel over de Windows RT tablet onder overweging.

Hoewel OEM’s terughoudend om Windows RT tablets te bouwen zijn geweest, Microsofts eigen Surface RT leidt het pak. Het is goed om hardware goed gedaan, maar de tekortkomingen van Windows RT vergeleken met “vol” Windows 8 hebben kopers weggehouden. Dat gaat niet veranderen, tenzij Microsoft richt zich op zowel de daadwerkelijke tekortkoming van RT en de waargenomen één.

Smartphones; Amerikaanse regering: Stop het gebruik van de Samsung Galaxy Note 7 op dit moment, Apple, geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Prijs alleen is waarschijnlijk niet genoeg om kopers om een ​​Windows RT tablet te krijgen, maar het is een begin. Dat is een reden de Surface RT is nu een stuk goedkoper dan toen het werd geïntroduceerd. De vraag is hoe laag must pricing gaan om kopers om te kijken voorbij de tekortkomingen van RT.

 verhalen

Windows 8 tablets: Een verwarrende wereld voor kopers

Microsoft: Hier is wat je moet doen met de Surface tablets

Amerikaanse regering: Stop het gebruik van de Samsung Galaxy Note 7 op dit moment

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Het is niet echt Windows

Goede hardware, niet genoeg Metro