Windows Phone outsells iPhone in zeven markten, BlackBerry in 26

Windows Phone toestellen hebben de iPhone outsold in zeven markten, waaronder India, analistenbureau IDC heeft geopenbaard, en sloeg uit BlackBerry in 26.

Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen, Microsoft, Kan de toekomst van Android Windows, Windows 10, Windows 10 tip : netwerkproblemen oplossen met een one-click reset

Wat doet Windows Phone 8 te brengen voor de kleine en grote ondernemingen? Neem een ​​korte rondleiding van de belangrijkste zakelijke functies van de smartphone OS.

De landen waar Windows Phone pipped het iOS-toestel in Q4 2012 waren Argentinië, India, Polen, Rusland, Zuid-Afrika en Oekraïne. De zevende markt was een verzameling van landen, waaronder Kroatië, dat IDC etiketten “rest van Midden- en Oost-Europa”.

IDC-analist Kevin Restivo mobiele vertelde de New York Times er waren een paar qualifiers naar de Windows Phone resultaten. Er is een ‘Nokia-effect’ het maken van Windows Phone populair, waar het Finse bedrijf van oudsher sterk is geweest. Ook is de grijze markt is aanzienlijk in sommige van de landen, en in Oekraïne, Zuid-Afrika en de “rest van Midden- en Oost-Europa” minder dan 100.000 Windows Phone-apparaten in elke markt verscheept in het kwartaal.

Het rapport van de Windows Phone mijlpaal komt voort uit een blog van Microsoft’s hoofd communicatie Frank X Shaw spottende; Google’s meest recente ronde van de lente schoonmaak, dat, zag de dood van Google Reader.

Shaw zei ook Windows Phone had oplopen tot 10 procent smartphone marktaandeel in een aantal landen. De website heeft gevraagd IDC voor meer informatie over welke markten die inhoudt dat, maar waarschijnlijk naties, waar Windows Phone de 10 procent cijfer is bereikt, onder meer Italië en Nokia’s thuisland Finland. Consumer onderzoeksbureau Kantar Wereld Panel merkte op dat Windows Phone in de 12 weken tot 23 december goed voor 13,9 procent van de verkoop van smartphones in Italië. Nokia’s; goedkopere Lumia 620 is er populair gebleken, en meer in het algemeen in heel Europa; Windows Phone is eerder het verkrijgen van gebruikers van Android.

Over het geheel genomen IDC zegt Windows Phone en Windows Mobile-apparaten goed voor zes procent van de 227 miljoen smartphones wereldwijd verscheept in het vierde kwartaal van 2012. Voor het jaar, Windows Phone bestaat 2,6 procent, echter, is de analisten voorspellen Windows Phone te zijn de snelst groeiende platform tussen nu tot 2016 met een samengestelde jaarlijkse groei van 71,3 procent.

IDC verwacht dat Windows Phone om rekening te houden voor 11,4 procent van de smartphone zendingen in 2016, een groot deel van de achterkant van de dalende Android marktaandeel. Het voorspelt aandeel van de zendingen van Apple om te groeien van 18,8 procent in 2012-19,1 procent in 2016, terwijl de Android 69,3 procent in 2012 daalt tot 63,8 procent. Het voorspelt BlackBerry flat met vier procent aandeel.

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Kon de toekomst van Android Windows?

Windows 10 tip: het oplossen van netwerkproblemen met een one-click reset