? Westpac hobbels investering tot AU $ 1.3b om digitalisering te versnellen

Westpac zal haar jaarlijkse investeringsuitgaven hobbel 20 procent tot AU $ 1300000000, als onderdeel van de lopende plannen om technologie te gebruiken om haar bedrijf te laten groeien.

In een markt-update op maandag, Westpac CEO Hartzer zei dat het bedrijf van plan om de uitvoering ervan plannen voor de komende drie jaar te versnellen, met de hoop om meer dan een miljoen nieuwe klanten toe te voegen, toename van het aantal producten per klant en het verminderen van de kosten voor income ratio onder 40 procent.

Erkennen dat de technologie verandert banking, Hartzer zei dat de groep zal doorgaan met digitale investeringen te doen, zodat zij haar dienstverlening strategie te leveren. Hij beschreef dat de technologie wordt gebruikt om klantbeleving operationele efficiëntie.

Een deel van deze strategie omvat de ontwikkeling van een Customer Service Hub, waarin een gecentraliseerde datacenter zal leveren en te elimineren dubbele platen. Hartzer zei dat de hub zal de groep te voorzien van een uitzicht van haar klanten, en helpen kijken naar hun behoeften en mogelijkheden in het gehele bancaire en rijkdom spectrum.

“Door te investeren in digitale, kunnen we de technologie gebruiken om de klantervaring te herontwerpen, het maken van dingen eenvoudiger, gemakkelijker en beter voor onze klanten en onze mensen”, zei hij.

De bank voegde er nog steeds aanzienlijke efficiëntie kansen van de consolidatie van systemen en materiaal besparingen te worden gehouden verlost te worden van de hybride cloud-technologie van de groep.

Daarnaast Hartzer herbevestigd doel gericht op een rendement op eigen vermogen van meer dan 15 procent van de groep.

Hartzer zei dat de toename van de investeringen zal worden ondersteund door een complementair efficiency programma, dat koste groei run-rate van de groep om 2 tot 3 procent per jaar zal verminderen.

“Banking is een transformatie verandering ondergaat. De maatregelen die wij vandaag hebben geschetst wordt een stapsgewijze verandering in de service die wij bieden aan klanten, terwijl op hetzelfde moment het verbeteren van onze efficiëntie en productiviteit te leveren,” zei hij.

In feite is de bank van mening dat de toegenomen investeringen in zijn service strategie besparingen productiviteit zal toenemen met 20 procent tot AU $ 270.000.000 per jaar.

De bank zal ook blijven investeren in het merk, met inbegrip van de uitrol van nieuwe vestigingen van de groep, die 55 procent van het netwerk zal vertegenwoordigen in 2018, zei Hartzer.

In maart, Westpac aankondigde dat hij investeert nog eens AU $ 40.000.000 voor de regionale en landelijke vestigingen in Australië te upgraden. De financiering is op de top van de AU $ 23.000.000 Westpac heeft al geïnvesteerd om ervoor te zorgen dat meer dan de helft van haar regionale kantorennetwerk om ‘Bank Now’ filialen zal worden opgewaardeerd in 2020.

De Bank nu vestigingen zijn voorzien van “slimme” geldautomaten die klanten in staat zal stellen self-service bancaire functies zoals geldopnames en uitwisseling nota’s voor munten uit te voeren. Klanten zullen ook in staat zijn om hun saldi te controleren, geld overmaken tussen rekeningen en rekeningen te betalen met behulp van Westpac mobiel bankieren in een lounge-stijl ingerichte ruimte met speciale tabletten.

Tijdens de eerste helft van het jaar de resultaten van het bedrijf, Westpac meldde dat de totale uitgaven investering bereikte AU $ 458.000.000, met de technologie programma’s goed voor 25 procent en de productiviteit programma’s die samen 51 procent.

Banking;? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, veiligheid, de Hyperledger Project groeit als gangbusters; CXO; ANZ Bank tech executive dek shuffle, Banking, Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld

Sommige van deze digitale investeringen betroffen de verdere migratie van server-infrastructuur in nieuwe datacenter Westpac’s, evenals de uitrol van haar online mobiele platform Westpac Leef om 3,1 miljoen Westpac klanten.

In juni, Westpac Group kocht een 11 procent belang in beveiligingsbedrijf QuintessenceLabs de online beveiligingsmogelijkheden te stimuleren, en het kappen van de tijd en kosten in verband met het versleutelen van vertrouwelijke gegevens.

Eerder dit jaar, Westpac introduceerde Touch ID waarmee klanten hun vingerafdrukken gebruiken om veilig te ondertekenen op Westpac live op hun iPhones, iPads, en Samsung Galaxy 5 en Noot 4 apparaten.

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

De Hyperledger Project groeit als gangbusters

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld