? WA Budget verbindt AU $ 20 miljoen aan innovatie, maar de mijnbouw blijft topprioriteit

De West-Australische regering heeft uitgesproken haar 2016-2017 Budget, het toewijzen van AU $ 20.000.000 om innovatie te bevorderen en te versterken, te verbreden, en de economie van de staat op te bouwen.

Verdeeld over vier jaar, is de verwachting van de AU $ 5.000.000 jaarlijkse brokken zal worden uitgegeven door de overheid afdelingen te werken met relevante sectoren aan de onderzoekers, vernieuwers, en het opstarten van bedrijven aan de westkust van het land te ondersteunen.

“Dit is een budget dat een stevige basis biedt voor de toekomst,” de begroting papieren zeggen.

De WA begroting laat ook de staat met een netto schuld van AU $ 20600000000, van de achterkant van een verwachte AU $ 3900000000 tekort in 2016-17. Inkomsten voor de staat is de projectie voor 2016-17 om binnen bij AU $ 25600000000.

Doet denken aan de vorige begrotingen, heeft Children’s Perth Hospital gekregen AU $ 30,8 miljoen dit jaar haar technologie fit-out voort te zetten. grotere medische sector van de staat is ook voorzien van een technologische impuls, met het onderzoek een focus dit jaar.

Met de slogan “Better Health, Better Care, Better Value”, de regering zei dat het zich inzet voor klinische innovatie en ondersteunt de ontwikkeling van baanbrekende onderzoek en samenwerking door middel van het opzetten en onderhouden van sterke partnerschappen.

“Klinisch innovatie en onderzoek heeft geleid tot de voortdurende ontwikkeling van nieuwe behandelingen therapieën, waaronder een radicaal nieuwe procedure om eigen schedels patiënten ‘teruggroeien met behulp van menselijke stamcellen en 3-D printing technologie, en de vestiging van een phenome onderzoekscentrum leidt tot verbetering van de patiënt diagnose, prognose, en de selectie van behandelingen, “zegt de begroting papier.

Elders in de begroting, heeft Lotterywest gekregen AU $ 2.200.000 aan de vergrijzing van de technologie te upgraden met moderne gaming systemen en database consolidatie, en de WA Chemistry Centre heeft gekregen AU $ 6.400.000 voor de levering van diensten, die haar bijdrage aan de wetenschap, technologie omvat , techniek en wiskunde (STEM) onderwijs op scholen

WA De politie krijgen een upgrade van haar regionale radionetwerk, met de AU $ 8.800.000 toewijzing vermeld als een informatie-technologie-upgrade. Het staatsbedrijf elektriciteit corporatie, Synergy, heeft een totaal van AU $ 18.200.000 te besteden aan diverse IT-projecten.

Bureau van de regering Chief Information Office heeft gekregen AU $ 4.600.000 om een ​​platform voor de levering van betere overheidsdiensten vast te stellen door middel van de efficiënte ontwikkeling van de “IT-strategieën, beleid en oplossingen”.

Department of Commerce is gegeven AU $ 19.000.000 voor informatie en technologie-gerelateerde uitgaven, zoals een upgrade voor de divisie Bouw Commissie, die AU in 2016-17 omvat $ 2.100.000 voor de werken aan hervorming van de regelgeving aan te pakken in de industrie, en te zorgen voor cross-afdeling samenwerking.

Andere afdelingen zoals Ruimtelijke Ordening, Huisvesting, procureur-generaal, en corrigerende Services zal ook de revisie van hun legacy-systemen, gezien miljoen ongeveer AU $ 2 per kick-start de upgrades dit jaar.

Terwijl de WA regering zei dat het is gericht op de werkgelegenheid, het nabootsen van premier Malcolm Turnbull’s “groei en werkgelegenheid” 2016-17 federale begroting, de staat verwacht deze banen in de sector mijnbouw en de bouw, met Penningmeester Mike Nahan te komen zeggen dat hij verwacht dat ijzer erts export te verhogen met 50 miljoen ton droge komen 2020.

De mijnbouwsector, waar we hebben een comparatief voordeel zal blijven zorgen voor groei door middel van een substantiële uitbreiding van de export, “Nahan zei donderdag.” De export is nu al de belangrijkste motor van de economische groei, met de uitvoer van goederen te tillen met 8,6 procent in 2014- 15.

? Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, 3D Printing; 3D printing handen op: Houtwerk; Banking; CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, innovatie, Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent?

Hoede voor de mijnbouw boom komt tot een einde, Turnbull opgeroepen voor het land om de richting voor de toekomst personeelsbestand te veranderen in december, stumping up AU $ 1100000000 voor de ideeën boom.

Bij het uitdelen langs zijn Nationaal Innovatie en Wetenschap Agenda, de minister-president zei dat in tegenstelling tot de mijnbouw boom, de ideeën boom is één die voor altijd kan blijven en wordt alleen beperkt door onze verbeelding.

Zijn miljard dollar Nationale Innovatie en Wetenschap Agenda belofte zal worden gebruikt om innovatie en ondernemerschap, beloning nemen van risico’s te stimuleren, en STEM te bevorderen in de scholen.

Western Australia oppositieleider Mark McGowan toegezegd AU $ 14.500.000 in maart voor een nieuwe industrieën fonds om startups, waar ze voor zakelijke vaardigheden, marketing support, beleggingsstrategie, en belangenbehartiging kan toegang krijgen tot de fondsen in de sectoren technologie en computer gaming ondersteunen.

Gespreid over vijf jaar, AU $ 10 miljoen is gepland voor de stad op basis van projecten, en de rest voor de landelijke locaties.

McGowan zei dat het nieuwe programma zou veel van de diversificatie van de economie van de staat van de Arbeid als de mijnbouwsector vertraagd, met de focus verschuift naar die in vakgebieden zoals digitale media, app ontwikkeling, computer animatie en computer game-ontwikkeling.

Ik wil ervoor zorgen dat onze beste en slimste blijven in onze staat, ga op en gebruiken hun creatieve vermogens tot grote bedrijven, grote bedrijven en grote kansen te creëren voor West Australiërs, “zei hij.” Dit is een belangrijk onderdeel van de toekomst van onze staat .

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

3D-printen handen op: Houtwerk

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent