Vodafone duwt M2M voor de landbouw

Vodafone Australië CEO Inaki Berroeta heeft plannen aangekondigd om het potentieel van de sector landbouw raak via de hervorming telecommunicatie geschetst.

Zonder en de keuze tussen mobiele netwerken voor degenen die wonen in de regionale gebieden, de banengroei Australië en innovatie in de landbouw kan niet worden bereikt, Berroeta zei in een toespraak tijdens de Digital Transformation in Landbouw Breakfast at Parliament House op donderdagochtend.

In het bijzonder, de chief executive spruiked machine-to-machine (M2M) technologie als een antwoord voor de boeren.

“De landbouw is een van de gebieden waar de machine-to-machine-technologie de grootste verschillen kunnen maken, maar veranderingen nodig zijn om ervoor te zorgen de boeren niet te missen op de kans om te profiteren van de vooruitgang in de technologie,” zei Berroeta.

M2M kunnen de boeren in staat stellen om slimmer en sneller te werken, zoals op afstand te controleren en aan te passen bodemvochtigheid of live updates te ontvangen van de paddock op hun tablets.

Berroeta gebruikt ook de mogelijkheid om bi-partijgebonden steun voor de Regionale Telecommunicatie recensie 2015 [PDF] in oktober, waarin onder 11 andere aanbevelingen, zei een Consumer Communication Fonds dienen ter vervanging van de verplichting tot universele dienstverlening (USO) worden vastgesteld ingediend bepleiten.

“Het is een enorme gemiste kans dat de AU $ 253 miljoen wordt besteed elk jaar door de USO om een ​​verouderde kopernetwerk in regionale gebieden die zullen worden aangesloten op de NBN te behouden”, aldus Berroeta.

Door deze middelen te wijden aan het leveren van de 21e eeuw de telecommunicatie in regionale Australië, boeren en alle Australiërs zouden de voordelen van de digitale transformatie te plukken door de toegang tot een betere dekking en de keuze van de provider.

Het USO is een wegversperring van de daadwerkelijke mededinging in de regionale gebieden, wat betekent dat klanten meer dan ze zouden moeten betalen. In feite is het Centre for International Economics vond de prijs premie door Australiërs betaald voor telecommunicatiediensten is AU $ 3100000000 per jaar.

Vodafone en vele regionale gemeenschappen willen dringende en effectieve maatregelen toen de regering reageert op het rapport van de Regionale Telecommunicatie Review binnenkort.

In december, Vodafone kondigde een samenwerking met de National Farmers ‘Federation (NFF) te helpen bij het ontwikkelen van een online platform voor de landbouwers als onderdeel van een poging om “digitaal te transformeren” de landbouwsector.

de vorming van een agrarisch startup incubator genaamd Sprout, en de oprichting van de Digital Landbouw Dienst (DAS) De drie initiatieven zullen het opzetten van een online platform om gebruikt te worden door de boeren te zien.

Het online platform, ontwikkeld tussen de NFF en Vodafone en het gebouw te gaan wonen mei 2016, zullen de landbouwers, agro-diensten, en de consumenten te voorzien van een bron voor nieuws, marktinformatie, het weer updates, blogs, commentaar, een platform voor campagnes en beleid ontwikkeling, en informatie over de beste beheer.

Volgens Vodafone chief strategy officer en directeur van Corporate Affairs Dan Lloyd, de deelname van Vodafone in het online platform bouwt voort op de toezegging van de telco’s aan het versterken van communicatiediensten in regionale gebieden.

Internet of Things, Qualcomm, AT & T om te testen hoe drones 4G LTE-netwerken kan gebruiken, internet van de dingen;? Internet van de dingen;; Australische regering om de Britse standaard voor smart-city planning hefboomwerking ivd LoRaWAN netwerk gaat live in Sydney, Cloud, Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken

“Er zijn 6 miljoen Australiërs wonen en werken in regionale gebieden, met inbegrip van meer dan 100.000 boeren, en te lang ze zijn benadeeld door een gebrek aan mobiele concurrentie en de keuze van provider”, zei Lloyd.

We weten dat de kosten voor de Australische telco consumenten van gebrek aan concurrentie is AU $ 3100000000 per jaar. Dat is AU $ 3100000000 die zouden kunnen worden stimuleren van de groei, maar in plaats daarvan is het tegenhouden van het land, vooral in regionale gebieden.

Vodafone is er trots op de kampioen voor een betere regionale telecommunicatiediensten en de toegenomen concurrentie om de digitale kloof aan te pakken. Deze overeenkomst ondersteunt onze pleidooi voor een betere deal voor de regionale Australiërs, en bouwt voort op onze toewijding die de uitrol van 70 nieuwe regionale mobiele sites onder mobiele blackspots programma van de federale overheid omvat.

Vodafone hoofd van M2M voor APAC, Justin Nelson, voegde eraan toe dat de telco in staat om inzichten te Australische boeren te verstrekken over het gebruik van M2M-technologie zou zijn.

“Deze overeenkomst stelt ons in staat om nog nauwer samen te werken met boeren, landbouwbedrijven, en de consument om de mogelijkheden voor mobiele technologie vast te leggen om de landbouwproductiviteit te rijden,” zei Nelson.

Er zijn enorme voordelen voor de Australische boeren en de agro-industrie door middel van ‘precisielandbouw’, met inbegrip van oplossingen die bodemvocht kan meten, bewaken waterstanden, en leveren van live updates uit het veld.

M2M kan helpen boeren om slimmer en sneller, met meer precisie en nauwkeurigheid te werken, en uiteindelijk hun middelen van bestaan ​​te verbeteren.

Berroeta schetste ook regionale uitbreidingsplannen in oktober tot en met telco diensten concurrentie op alle gebieden van het land in een poging om de keuze en dus de prijs voor degenen die in afgelegen gebieden te verbeteren brengen.

Volgens de chief executive, Vodafone 4G-netwerk bereikt nu 97 procent van de Australische grootstedelijke bevolking, met plannen om zijn gehele netwerk 4G-ingeschakeld Q1 2016. Hij waarschuwde dat zonder concurrentie in regionale gebieden, Australië zal worden achtergelaten door de wereldwijde digitale revolutie.

“Mobiele technologie heeft een grote rol te spelen in het opbouwen van een productieve en echte nationale digitale economie. Door het optimaliseren van het gebruik van de mobiliteit van de volgende generatie, kunnen we de sterke punten van Australië benutten in sectoren zoals landbouw, onderwijs, vervoer, gezondheidszorg en toerisme,” Berroeta gezegd.

Het is algemeen bekend dat telecommunicatie is een kritiek gebied van de economie. Het kan werkgelegenheid, innovatie en productiviteit te rijden, maar een gebrek aan concurrentie en innovatie in de sector zal de economie tegenhouden.

Vodafone tekende onlangs een AU $ 900.000.000, 15-jaar dark fiber deal met Australië’s nummer drie vaste lijn operator, TPG, die ziet TPG bouwen een extra 4,000km van fiber to Vodafone zendmasten in heel Australië te sluiten medio 2018 in een poging om meer gebieden te bereiken.

De federale overheid is gericht op het leveren van de toegang tot breedband en mobiele diensten naar afgelegen gebieden, met de aankondiging van de tweede ronde van zijn mobiele verkeersonveilige locatie in december, het verstrekken van AU $ 60.000.000 beter telecommunicatie dekking regionale gebieden te brengen.

NBN op de lange termijn satelliet oplossing is ook bedoeld om high-speed breedband voor de 3 procent van de Australische bevolking niet leven binnen de fixed-wireless, vezels en hybrid fiber-coax NBN netwerk footprint te voorzien, met een commerciële lancering gepland voor half april of begin Mei.

Qualcomm, AT & T om te testen hoe drones 4G LTE-netwerken kunnen gebruik maken van

? Australische regering om de Britse standaard voor smart-city planning hefboomwerking

Ivd LoRaWAN netwerk gaat live in Sydney

Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken