Vocus krijgt Federale Hof goedkeuring aan Amcom verwerven

Het Federale Hof van Australië heeft de scheme of arrangement, die ziet Vocus Communications verwerven Amcom goedgekeurd.

Kader van de regeling, zal Amcom aandeelhouders die zich op de Amcom register om 19:00 Perth tijd op 1 juli 2015 recht op 0,4614 nieuwe Vocus aandelen ontvangen voor elke Amcom aandeel die datum ..

Amcom zei dat als onderdeel van deze goedkeuring, zal het een kopie van de rechterlijke bevelen met de Australische Securities and Investment Commissie op woensdag, op welk moment de regeling rechtsgeldig zal worden ingediend. Als dit gebeurt, Amcom zei dat het zal gelden voor haar aandelen aan worden opgehangen aan de handel op de sluiting van de beurs van de Australian Stock Exchange (ASX) op dezelfde dag.

Amcom zei dat de nieuwe Vocus aandelen zullen naar verwachting beginnen de handel op de ASX op 9 juli 2015 onder de ASX code Vocn.

De goedkeuring van de rechtbank komt na meer dan 77 procent van de aandeelhouders Amcom ten gunste van de AU $ 1200000000 overname door Vocus gestemd. In een poging om de stemming aangenomen te krijgen, Vocus vorige maand verkocht haar 10 procent belang in Amcom.

Vocus maakte eerst zijn zet voor Amcom in december 2014, maar had het afweren van TPG’s pogingen om de deal te blokkeren.

In november vorig jaar, TPG nam een ​​”strategische investering” in Amcom, het claimen van een 6 procent belang in de telco te midden van gesprekken tussen Amcom en Vocus op het combineren van de twee bedrijven.

In april van dit jaar, had TPG haar aandeel steeg tot 18,6 procent, de aankondiging van de fusie Vocus als de katalysator achter een toename van de investeringen. Als gevolg hiervan, Vocus riep de ACCC om TPG interventie te onderzoeken.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, Telco’s, Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice