VMware Zimbra onthullen integratieplan, cloud-apparaat

VMware Zimbra en op dinsdag gestart met een samenwerking toestel en zei dat hun respectieve productlijnen zijn nu geïntegreerd.

Zimbra heeft een veel grotere verkoop footprint als het bedrijf ging van 1.000 resellers tot 25.000 onder VMware;. Zimbra heeft nu 60 miljoen e-mail boxen;. VMware en Zimbra samen worden verpakt;. Zimbra is nu geïntegreerd met vSphere besturingssystemen VMware;. De twee bedrijven zijn de lancering van een Zimbra appliance die is ontworpen om het opvoeren van zakelijke e-mailaccounts. De Zimbra apparaat draait op VMware vSphere.

Enterprise e-mailprovider Zimbra, de voormalige Yahoo unit door VMware overgenomen in januari, is actief in het kader van een nieuwe eigenaar voor het grootste deel van het jaar. De sleutel afhaalrestaurants

Simpel gezegd, het leven voor Zimbra is een beetje makkelijker onder VMware dan Yahoo, die niet goed wist wat te doen met het bedrijf. Bij de minste, kan VMware Zimbra geven veel meer distributie.

John Robb, senior director van producten en marketing bij VMware, zei dat het plan is om Zimbra en virtualisatie van het bedrijf lineup te nemen en bieden klanten “een persoonlijke cloud op een laptop.” Zimbra is van plan om het gemakkelijker maken om te werken online, offline en binden in gereedschappen VMware.

Een van de belangrijke ontwikkelingen is het Zimbra apparaat.

Dit Zimbra apparaat is voorzien van een e-mail en samenwerking server, native ondersteuning voor mobiele apparaten, een geavanceerde web-client, web-based beheer en automatische updates. Het toestel zal 625 dollar voor 25 e-mailaccounts en een eeuwigdurende licentie.

En dan is er de integratie met vSphere, die de potentie mee te nemen Zimbra’s turnkey e-mail, samen met implementaties heeft.

De volgende uitdaging voor VMware is om de infrastructuur om meer Zimbra accounts verkopen benutten.

VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten

VMware’s volgende spel: het beheren van alle wolken voor bedrijven

Nutanix koopt PernixData, Calm.io in een verhuizing naar de cloud ambities te versterken

Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics

Virtualisatie, VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten, Cloud, volgende spel VMware’s: alle wolken Managing for ondernemingen; datacenters; Nutanix koopt PernixData, Calm.io in een verhuizing naar de cloud ambities te ondersteunen, Data Centers, Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics