? VMware steelt EMC ANZ managing director Alister Dias

Naar aanleiding van het aftreden van Duncan Bennet aan het eind van vorig jaar, zal VMware heeft aangekondigd Alister Dias toetreden als het bedrijf de nieuwe vice president en managing director voor Australië en Nieuw-Zeeland.

Dias zal officieel nemen de rol op 1 april 2016, na het uitzitten als vice president en managing director voor EMC Australië en Nieuw-Zeeland, en nadat hij eerder bekleedde tal van management posities bij andere technologiebedrijven, waaronder CA Technologies en Soft Centre.

Sanjay Mirchandani, VMware corporate senior vice president en general manager voor Azië Pacific en Japan, zei afspraak Dias ‘zal het bedrijf blijven leiden door de virtualisatie en mobiele cloud-tijdperk.

“Ik ben blij om Alister welkom aan boord als we doorgaan met onze gediversifieerde portefeuille evolueren en rijden innovatie in het datacenter”, zegt Mirchandani.

Tijdens de tijd Bennet met het bedrijf, heeft VMware gewerkt om haar activiteiten te verbreden van alleen het leveren van server virtualisatie diensten aan het gehele software-defined datacenter als een reactie op de veranderingen die de IT-markt heeft ondervonden.

Tot Dias begint zijn rol, VMware zei Sharat Sinha, VMware APAC vice president, GTM en de algemene gang van zaken, zal als interim algemeen directeur blijven voor het lokale bedrijfsleven.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle