VMware lanceert Horizon suite, ogen kleine scherm beheer

VMware op woensdag gestart met een suite rond de Horizon-productlijn die is ontworpen om meerdere schermen en dat de gegevens en apps die verder gaan met hen te beheren.

Workspace, die data, applicaties en desktops beheert op elk apparaat, zoals desktop, tablets en smartphones. Workspace stelt bedrijven in staat om apparaten, gebruikers en toepassingen toevoegen zonder opnieuw configureren van apparaten. Workspace heeft een enkele werkruimte op elk apparaat en een beheerconsole;. View 5.2, welke virtuele desktop infrastructuur en toegang tot remote desktops met behulp van HTML5 browsers beheert. View 5.2 omvat hardware versnelde 3D-graphics, gebaren mogelijkheden, HTML toegang tot weergave desktops en ondersteuning voor Microsoft Lync;. Mirage 4.0, die desktop services optimaliseert. Mirage omvat image management en virtualisatie voor de toepassing verpakken en back-up. De laatste Mirage omvat toepassing gelaagdheid en Mac-ondersteuning voor gratis.

In het bijzonder, VMware uitgerold haar Horizon Suite, welke bundels Horizon View, Horizon Mirage en Horizon Workspace, een nieuwe aanvraag om meerdere schermen te beheren.

VMware zei dat Horizon ondersteunt Windows, Mac, iOS en Android. Andere platformen, waaronder Windows RT en Windows Phone, kan worden geraadpleegd via een browser in plaats van een ingesloten middel.

In een notendop, VMware’s suite is een grote duw in de mobiele applicatie management. Onder de bewegende delen Horizon

De Horizon suite zal beschikbaar zijn in het eerste kwartaal met licenties per gebruiker vanaf $ 300.

In een interview, Ben Goodman, lood evangelist voor end user computing bij VMware, zei dat de suite is gericht op het beheren van apps en data niet apparaten. “De Horizon suite is ontworpen om een ​​one-stop-shop voor het beheer van de end user interface om IT te zijn”, aldus Goodman.

Op de vraag of Horizon strekt zich uit tot smarpthones, Goodman merkte op dat de suite doet, maar in de eerste plaats door middel van een browser, tenzij het apparaat werkt op iOS of Android. “Horizon ondersteunt smartphones, maar je moet realistisch zijn over wat je kunt doen op een 5-inch scherm te zijn,” aldus Goodman. “Smartphones zijn een rand use case en niet vaak gebruikt virtuele desktops, tenzij het voor doc bekijken vermogen.

VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten

VMware’s volgende spel: het beheren van alle wolken voor bedrijven

Nutanix koopt PernixData, Calm.io in een verhuizing naar de cloud ambities te versterken

Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics

Virtualisatie, VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten, Cloud, volgende spel VMware’s: alle wolken Managing for ondernemingen; datacenters; Nutanix koopt PernixData, Calm.io in een verhuizing naar de cloud ambities te ondersteunen, Data Centers, Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics