Vizio aankondigt prijzen voor nieuwe Windows 8 laptops, all-in-one desktops

Met zijn eerste ronde van computers, Vizio geprobeerd de benadering dat het enorm succesvol met zijn HDTV’s gemaakt – goede kwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs. Maar met zijn nieuwste groep van desktops en laptops, Vizio gaat upscale.

Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen, Microsoft, Kan de toekomst van Android Windows, Windows 10, Windows 10 tip : netwerkproblemen oplossen met een one-click reset

Geïntroduceerd op dit jaar Consumer Electronics Show, heeft de nieuwe Windows 8-touchscreen ingeschakeld Vizio PC lineup net onthulde de prijs, en niet een van de vier nieuwe systemen kost minder dan $ 1.000. De minst dure model is de CT14T-B0 14-inch laptop, die een AMD APU processor en een $ 1089 prijskaartje voorzien. Maar het toevoegen van een Intel Core i7-processor verhoogt in plaats van de prijs tot $ 1,419.99.

De 15,6-inch, dunne-en-lichte laptop begint bij $ 1,189.99 met AMD binnen, terwijl de Core i7 smaak van dezelfde machine loopt $ 1,469.99. Merk op dat terwijl deze notebooks zijn onder andere touchscreen-mogelijkheden, zijn ze niet convertible modellen met tablet functionaliteit die de hoge prijs te rechtvaardigen. Maar ze worden verkocht als super-slank concurrenten ontworpen op de MacBook Air te nemen, met een vergelijkbare aluminium unibody constructie en solid state opslag.

Prijzen voor de all-in-one desktop-pc’s heeft de neiging om een ​​beetje hoger draaien, zodat de sticker prijs voor nieuwe desktops Vizio’s lijkt een beetje meer in lijn met de algemene markt. De 24-inch CA24T-B0 begint bij $ 1,279.99 en is voorzien van een AMD A10-4600M processor, 8 GB RAM-geheugen, 1 TB harde schijf, en ingebouwde 802.11ac WiFi-mogelijkheden. Een versie met een Core i7 CPU in plaats daarvan zal $ 1,439.99 draaien.

Er is geen AMD-versie van de 27-inch all-in-one, met de CA27T-A5 komt met een Core i7-3630QM processor en soortgelijke componenten als het 24-inch model (zij het met een groter scherm). Het zal u terug $ 1,549.99.

U kunt kiezen nieuwe modellen van Microsoft’s online winkel, of de volledige line-up te bestellen via de website van Vizio’s.

Zijn deze prijs te hoog voor uw pc budget, of denk je dat ze zijn geprijsd recht om Vizio zo succesvol in de pc-markt als bij HDTV’s? Laat ons weten wat uw gedachten in de sectie Talkback hieronder.

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Kon de toekomst van Android Windows?

Windows 10 tip: het oplossen van netwerkproblemen met een one-click reset