? Victoriaanse regering geeft Dimension Data AU $ 450k voor cybersecurity

De Victoriaanse regering heeft de ontvangers van de eerste ronde van de financiering LaunchVic aangekondigd, het uitdelen van AU $ 6.500.000 aan universiteiten, startups, incubators, en projecten om “drive nieuwe ideeën” en banen te creëren in de staat.

Global IT-bedrijf Dimension Data zal een AU $ 450.000 impuls van de LaunchVic startup kitty het opzetten van een cybersecurity incubator met Deakin University ontvangen.

De incubator zal worden gevestigd op Waurn Ponds campus Deakin en hoopt het tekort aan vaardigheden in de Australische cybersecurity-industrie aan te pakken door het versnellen van de ontwikkeling van unieke oplossingen voor cyberbeveiliging en intellectuele eigendom.

De incubator zal naast de nieuwe cybersecurity opleiding zitten aan Deakin University, die is gepland om te beginnen in 2017 ontwikkeld.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Johannesburg, Zuid-Afrika, werd Dimension Data overgenomen door de Japanse telco NTT reus in 2010 voor $ 3200000000.

Community lopen Fintech Melbourne ontvangt ook AU $ 30.000 uit LaunchVic, de Stichting Jong Australiërs zullen AU ontvangt $ 75.000 tot een netwerk van lokale hubs in regionale gebieden te bouwen; RMIT University zal haar AU $ 100.000 injectie gebruiken voor zijn Bright Sparks programma gericht vrouwelijke ondernemers; scholen vakantie initiatief Lemonade Stand: Startups voor kinderen zullen AU ontvangt $ 100.000 om het programma te schalen, en de Runway project AU ontvangt $ 1.250.000 over vier jaar een belangrijke startup hub te vestigen in Geelong.

Minister voor Small Business, Innovation and Trade Philip Dalidakis verwacht Runway zal fungeren als katalysator voor innovatie in de regio, het creëren van nieuwe bedrijven en de werkgelegenheid door mentoring, netwerken, opleiding en toegang tot durfkapitaal.

LaunchVic werd opgericht in november en zal worden gegeven AU $ 60.000.000 over vier jaar om te investeren in kerninfrastructuur, toegang tot kapitaal voor lokale starters te verbeteren, pleiten op Commonwealth wet- en regelgeving, maar ook bezighouden met het opstarten van evenementen, campagnes, wedstrijden en mentoring ‘s.

De LaunchVic financiering komt van de AU $ 508 miljoen Premier Jobs and Investment Fund.

“We willen Victoria naar de locatie van de keuze voor starters in de regio Azië-Pacific en LaunchVic is het maken van het gebeuren. Deze projecten zullen helpen jonge bedrijven en ideeën te ontwikkelen om banen en industrieën die zal ondersteunen Victoria voor de komende decennia, het scheppen van” Dalidakis zei in een verklaring.

Victoria leidt het land in het opstarten en kleine groei van de activiteiten, met circa 8.000 nieuwe bedrijven opgericht alleen al in het afgelopen jaar, en we moeten zorgen voor de juiste ondersteuning is op zijn plaats om hen te helpen groeien.

Ook op maandag, de federale regering heeft haar eerste partij van de ondernemers in het buitenland, op weg naar Californië om te leren van internationaal talent als onderdeel van de AU $ 11.000.000 startup landingsplaats initiatief.

Aangekondigd in februari, is de eerste van vijf pads huurovereenkomst opgenomen op RocketSpace technologie campus in San Francisco en ziet zes Australische startups hoofd naar Silicon Valley in een poging om hun ideeën op de markt te brengen en het opbouwen van een sterke groei en hoog rendement bedrijven.

De overheid is momenteel de aanvragen voor de resterende vier startup landing pads in Tel Aviv, Berlijn, Shanghai en Singapore.

Veiligheid, Hoe het niet om een ​​data-inbreuk te controleren (en waarom sommige echt willen dat je “pwned” get), veiligheid, Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD; Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid;? FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS gov’t ambtenaren

De startup landing pad initiatief maakt deel uit van de AU van de overheid $ 1100000000 Nationale Innovatie en Wetenschap Agenda aangekondigd in december.

Hoe het niet om een ​​data-inbreuk te controleren (en waarom sommige echt willen dat je “pwned” get)

Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren