UShareSoft voegt race naar de wolken te sluiten

Nu dat verschillende proprietary bedrijven beneden hun cloud markers hebben gelegd, de race is op tussen de start-ups om bedrijven de flexibiliteit om ze allemaal te gebruiken.

Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen, Microsoft, Kan de toekomst van Android Windows, Windows 10, Windows 10 tip : netwerkproblemen oplossen met een one-click reset

Onder deze open source start-ups is UShareSoft, een 2008 SaaS start-up door voormalige werknemers van Sun en HP wiens CTO, James Weir gelanceerd, is feitelijk gebaseerd in Grenoble, Frankrijk. (Hey, ik wil een belangrijke speler in de industrie te zijn en wonen in de Franse Alpen, ook.)

Het bedrijf heeft ook mensen in Tokyo, Silicon Valley en Buenos Aires, dus ik vroeg wat er nieuw is.

UShareSoft is vooral bekend om haar UForge en producten die concurreren met Novell’s SUSE Linux, in het bijzonder haar Appliance Factory en Open Appliance Studio. Waar ze hopen om zich te onderscheiden, Weir zei, is door middel van ondersteuning van een breed scala van wolken en besturingssystemen.

Ja, zelfs Microsoft’s.

Veel klanten zijn op zoek naar Microsoft en het gebruik van Microsoft, “zei hij.” De definitie van software-appliances ziet Linux als flexibeler. Maar Microsoft is een groot bedrijf dat een goed platform Azure heeft. Veel klanten zijn ge├»nteresseerd in cloud computing en wilt verplaatsen van de ene omgeving naar de andere.

Dus het bedrijf wegenkaart beweegt zich in een Windows-richting, zei hij. “We willen dat gebruikers hun eigen applicaties en apparaten maken en te integreren in Azure net zoals ze vandaag de dag kan doen met Eucalyptus, VMWare, IBM of Amazon. En we willen Windows zelf te introduceren in ons assortiment.”

Zodra OpenStack geselt haar API, voegde hij eraan toe, UShareSoft zal steunen dat ook.

Dit zal groot nieuws voor bedrijven die willen cloud computing te omarmen, maar worden vanuit een heterogene omgeving, inclusief Windows desktops zijn. Dat is de meeste bedrijven.

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Kon de toekomst van Android Windows?

Windows 10 tip: het oplossen van netwerkproblemen met een one-click reset