Top Windows Phone nieuws van de week: Surface Telefoon, POS app, nieuwe Windows Mobile build 10

De website meldt dat een groot Microsoft evenement kan komen in oktober met veel hardware aankondigingen. Naast nieuwe Surface tablets, kon twee Lumia telefoons worden onthuld.

Deze zullen naar verwachting twee Windows 10 Mobile flagship telefoons, de Cityman en Talkman zijn.

Een telefoon met de Surface merk kan volgend jaar komen, en wat is vermoedelijk de specs daarvoor opgedoken. Aangeduid als “Project Juggernaut Alpha” de telefoon wordt gekletst worden gelanceerd als de Surface Mobile. De specs tonen een 5,5-inch smartphone met een Intel Atom processor.

Bron: User WM Macht

Microsoft heeft een nieuwe preview-build van Windows 10 Mobile dat de gebruikelijke cast van bug fixes en verbeteringen heeft vrijgegeven. Build 10512 wordt gerapporteerd aan verbeteringen in de stabiliteit te bieden, en een fix invloed apps geïnstalleerd op een geheugenkaart.

Helaas, de nieuwbouw doodt de mogelijkheid om de telefoon te gebruiken als mobiele hotspot.

Bron: PC World

De mensen in Redmond hebben de gratis app eMobilePOS vrijgegeven voor het gebruik van een Windows Phone als een volledige point-of-sale systeem (POS} De app kan een scala aan POS functies voor kleine bedrijven af ​​te handelen:. Proces creditcards, cheques en contant geld, e-mail / afdrukken ontvangsten, controle prijs en tonen inventaris.

Bron: Microsoft

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods

Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Smartphones, Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; mobiliteit; Last-minute iPhone 7 geruchten wijzen op waterbestendigheid, vijf kleuren, veiligheid, Android lockscreen bypass: Google flarden fout op de Nexus 5X telefoons

Microsoft oktober event geruchten opwarmen, onder andere twee nieuwe Lumia-telefoons

Last-minute iPhone 7 geruchten wijzen op waterbestendigheid, vijf kleuren

Android lockscreen bypass: Google patcht lek op de Nexus 5X telefoons

Surface Phone specs gelekt

Nieuwe Windows 10 Mobile build heeft fixes, verbeteringen

Microsoft brengt app draaien Windows Phone in een volledige POS