Thunderbolt-technologie – Een primer

Intel heeft het deksel opgetild op zijn langverwachte Thunderbolt I / O-technologie. Hier volgt een kort overzicht van wat we weten over deze nieuwe technologie.

Let op: Thunderbolt is een Intel handelsmerk, niet Apple.

Het werken met HD media is een van de meest veeleisende dingen die mensen doen met hun pc’s “, zegt Mooly Eden, general manager, PC Client Group, Intel.” Met de Thunderbolt-technologie, Intel heeft geleverd innovatieve technologie om professionals te helpen en consumenten sneller en meer te werken gemakkelijk met hun groeiende collectie van media-inhoud, van muziek tot HD-films. We hebben de visie van de eenvoudige, snelle overdracht van inhoud tussen pc’s en apparaten genomen, en maakte het een realiteit.

We zijn erg blij om samen te werken met Intel om de baanbrekende Thunderbolt-technologie voor Mac-gebruikers te brengen “, aldus Bob Mansfield, senior vice-president van Apple’s Mac Hardware Engineering.” Met ultrasnelle overdrachtsnelheden, ondersteuning voor hoge-resolutie schermen en compatibiliteit met bestaande I / O-technologieën, Thunderbolt is een doorbraak voor de gehele industrie en we denken dat ontwikkelaars gaan een ontploffing te hebben met het.

Verschillende innovatieve bedrijven hebben Thunderbolt-technologie gebaseerde producten aangekondigd, of momenteel van plan om Thunderbolt-technologie ondersteunen in nieuwe producten, met inbegrip van Aja, Apogee, Avid, Blackmagic, LaCie, Promise, en Western Digital. Intel werkt samen met de industrie op een waaier van producten Thunderbolt-technologie is ingeschakeld, waaronder computers, displays, opslagapparaten, audio / video-apparatuur, camera’s, docking stations en meer.

Intel klikt up Movidius om toekomstige computer vision te creëren, VR tech

Intel lanceert 7de generatie processors 4K UHD duwen om de massa’s

Intel levert nieuwe 3D NAND SSD’s voor pc’s, data centers, Internet of Things

? Onder enterprise tech reuzen, pragmatische innovatie overneemt

Dual-channel met maar liefst 10 Gbps per poort (te zetten dat in perspectief kunt u een full-length HD-film te duwen door de verbinding in minder dan 30 seconden) .; De haven is bi-directioneel, zodat het biedt 10 Gbps in beide richtingen tegelijk ., Dual-protocol ondersteuning voor PCI Express en DisplayPort;. Volledig compatibel met bestaande DisplayPort apparaten;. Daisy-chain tot zes randapparatuur (vergelijk dit met Firewire die 63 apparaten ondersteunt, en USB met ondersteuning 127) .; Supplies 10W van de macht meer dan de bus naar randapparatuur;. Ondersteunt elektrische (koper) of optische (glasvezel) bekabeling;. Low latency;. Ondersteunt HDMI (High-Definition Multimedia Interface) / HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection), Apple is de eerste aanbieding Thunderbolt aan haar klanten.

Intel, Intel klikt up Movidius om toekomstige computer vision te creëren, VR technologie; Processors; Intel lanceert 7de generatie processors 4K UHD duwen om de massa’s, opslag, Intel levert nieuwe 3D NAND SSD’s voor pc’s, data centers, internet van de dingen; Enterprise Software ;? Onder enterprise tech reuzen, pragmatische innovatie overneemt