Teksten en tweets verknoeien Olympische fietsen dekking

Zware sms en Twitter gebruik door Olympics toeschouwers blijkbaar geleid tot een slechte televisie-uitzendingen van de mannen weg fietsen race op zaterdag.

TV-commentatoren moeite om accurate en up-to-the-minute informatie over de race te verstrekken, omdat de toeschouwers de route verstopt de lokale mobiele datanetwerken voering, meldde Reuters. De atleten hadden GPS-eenheden die werden verondersteld om voortdurend te sturen coördinaten terug naar de race organisatoren via SMS, maar dit werd lastig gemaakt door de overbelasting van het netwerk.

Zonder deze gegevens werden commentatoren een beroep op de Olympic Broadcasting Service (OBS) niet in staat overgelaten om nauwkeurig zeggen hoe de race werd het ontwikkelen.

“Vanuit mijn begrip, één netwerk was overtekend, en OBS proberen om de belasting te verspreiden naar andere aanbieders. We willen niet dat de mensen die betrokken zijn bij dit door de sociale media te stoppen, maar misschien kunnen ze overwegen alleen het verzenden van dringende updates”, een Internationaal Olympisch Comité (IOC) woordvoerder werd geciteerd door de Guardian als te zeggen.

Echter, games organisatoren wees erop dat de timing van de wedstrijd zelf was niet in twijfel, want er waren precieze timing punten bij de start en finish. Veel van de mensen langs het parcours zouden er zijn geweest om de Britse hoopvol Mark Cavendish, die eindigde in een 29e plaats te ondersteunen.

Al maanden zijn er zorgen over de druk van de Olympische Spelen op mobiele netwerken in Londen zou zetten geweest. Alle grote netwerk hebben, versterkt met hun capaciteit, rond de belangrijkste locaties, in een poging om te gaan met de stijging van de vraag door de toeschouwers en ambtenaren.

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

Google DeepMind AI om artsen te helpen de behandeling van hoofd-halskanker

Sage data-inbreuk kunnen honderden zakelijke klanten beïnvloeden

Tech krijgt de Brexit blues als het vertrouwen slides

Banking;? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, Kunstmatige Intelligentie, Google DeepMind AI om artsen te helpen de behandeling van hoofd-halskanker, veiligheid, Sage data-inbreuk kunnen honderden zakelijke klanten beïnvloeden; Enterprise Software, Tech krijgt de Brexit blues vertrouwen slides