Sony Multiscan SDM-M81 recensie

Sony’s Multiscan SDM-M81 is een stijlvolle LCD monitor voor grafische ontwerpers en zakelijke professionals die hoge resoluties en grote hoeveelheden van de ruimte op het scherm nodig. Als de £ 1.491 (ex. BTW) prijskaartje je niet weg te schrikken en je bent niet met behulp van de monitor voor video-toepassingen, dan is deze monitor is het overwegen waard. Met een native resolutie van 1280 bij 1024 pixels, imago van de SDM-M81 is helder en duidelijk, toegang tot een fractie van de ruimte op het bureau van een 19in. CRT-monitor met een gelijkwaardige weergavegebied.

Uitgerust voor zowel analoge als digitale (DVI-I) input, de SDM-M81 is eenvoudig op te zetten in beide modi. Twee andere test-pc’s herkende de Plug and Play-apparaat direct. Met de meegeleverde kalibratie nut zet de pixel timing, helderheid en contrast niveaus met behulp van de eenvoudige menu-systeem.

Je moet de digitale kabel bieden je voor dat u de digitale ingang te gebruiken, zoals Sony bevat alleen een analoge kabel. De ingebouwde speakers zijn zwak met vrijwel geen bas, maar sound liefhebbers weten wel beter dan veel van de monitor speakers toch verwachten. De monitor heeft een hoofdtelefoonaansluiting en een line-in aansluiting voor het aansluiten van de monitor op de geluidskaart van de computer. U kunt de SDM-M81 hechten aan een montage arm of een wand als u besluit de stand niet te gebruiken.

De SDM-M81 toonde in wezen geen ghosting of strepen met de standaard batterij van DisplayMate testen. Wij merkten een nauwelijks waarneembaar verlies van intensiteit in de linker bovenhoek van het scherm op een aantal van de kleur uniformiteit te testen, maar de tekst zo klein als zeven punten was scherp. De verzadiging en afbraak van zowel kleur en in grijstinten was dood-on.

LCD’s in het algemeen nog steeds beschouwd ontbreekt als het gaat om het verplaatsen van de beeldkwaliteit, en helaas is de SDM-M81 is geen uitzondering. Een dvd-film die op een CRT-monitor geweldig uitzag tentoongesteld de wazige pixel vervorming typisch voor flat panel latency.

Over het algemeen, de SDM-M81’s beeldkwaliteit is uitzonderlijk in zowel analoge als digitale modes, zolang je niet van plan bent op te zetten in een entertainment center. Het opzetten van het display neemt vrijwel geen tijd en het grote scherm neemt weinig ruimte. Als u de kamer die een 18.1in nodig. LCD-monitor biedt de Sony Multiscan SDM-M81 is een geweldige-monitor tegen een prijs die is niet onredelijk voor zijn klasse.

Microsoft Sprightly, Take Ten eerste: Maak boeiende content op uw smartphone

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop