Samsung Galaxy Note 7 heeft tot doel de iris te nemen scannen beveiliging mainstream

Samsung is wedden dat de iris scanning in combinatie met de Samsung Pass technologie kan wachtwoorden vervangen.

Samsung lanceerde haar Galaxy Note 7 en plaatste een grote gok dat het iris scantechnologie mainstream genoeg kan leveren aan een apparaat, bestanden veilig te stellen, en uiteindelijk betalingen, apps en diensten te verifiëren.

Met de verhuizing, Samsung brengt een extra beveiligingslaag om mee te gaan met vingerafdrukken, pincodes en wachtwoorden. Samsung ziet niet irisscan als de go-to authenticatiemiddel zo veel als een supplement dat mappen en belangrijke documenten binnen Knox, het bedrijf beveiligde container systeem zal veilig te stellen.

Meer: Samsung Galaxy Note debuteert 7 | Deze website hands-on: Als een S7 Edge met een stylus | Waarom Samsung’s zakelijk toestel wordt geconfronteerd met high stakes | Samsung blijft leiden van de smartphone markt

De iris scantechnologie is ontwikkeld dan vijf jaar en draait op eigen algoritme Samsung’s om de identiteit te controleren. Samsung is ook wedden dat de iris scanning in combinatie met de Samsung Pass technologie kan wachtwoorden vervangen. Initial partners zijn Bank of America, Citi en US Bank.

In de release, Samsung merkte

Voor een onderneming, de iris scantechnologie is opmerkelijk, omdat het zou beter beveiligen van gevoelige gegevens. Een spreadsheet gereserveerd voor de CFO kunnen worden afgestemd op zijn ogen alleen maar – letterlijk.

Patrick Moorhead, directeur van Moor Insights en Strategie, zei

Samsung’s benadering van de iris scan is vergelijkbaar met de andere innovaties. In eerste instantie denk je dat het een beetje zijn tijd ver vooruit. Maar uiteindelijk de technologie neemt wortel.

DJ Koh, president van Samsung’s mobiele communicatie bedrijf, was er zeker van te merken dat de meeste mensen dreven de spot met de Galaxy Note wanneer deze gelanceerd. In feite zijn de meeste mensen dreven de spot met de categorie phablet. Koh zei dat iriscopie de norm kan worden.

De vangst is de set-up. deskundige Jessica Dolcourt opgemerkt dat de iris scan set-up is intuïtief. Ze zei

Mobiele apparaten zetten hun mars naar steeds krachtiger productiviteit machines. Maar ze zijn ook belangrijke veiligheidsrisico’s als ze niet goed worden beheerd. We kijken naar de laatste wijsheid en best practices voor het veiligstellen van de mobiele werknemers.

U kunt de telefoon te ontgrendelen met uw vingerafdruk, of u kunt uw ogen (een set van oogbollen) te gebruiken. Setup is intuïtief. Unlocking is gemakkelijk en snel, je de telefoon vast te houden tot aan uw gezicht en de software doet de rest. (Microsoft Lumia 950 heeft een versie van deze ook.)

Het grappige is, Samsung eigenlijk niet verwachten dat je scan je kuikens elke keer dat u wilt om de telefoon te ontgrendelen, het bedrijf vertelde me in mijn briefing. In plaats daarvan worden de iris-scans gezien als aanvulling, wil je in de nieuwe, beveiligde privé-map, waar je dingen kunt opslaan, zoals een foto van uw paspoort, bankgegevens of apps die u niet wilt dat de kinderen te gebruiken.

Wat is onduidelijk is of de iris scan technologie kan worden gamed. Het is ook onduidelijk hoe de technologie wordt geschaald in het veld.

De bottom line is dat een beetje meer biometrische authenticatie en beveiliging niet kan pijn doen. Bedrijven zijn waarschijnlijk geïnteresseerd in hoe de iris scan laag speelt zich af in de tijd te zijn.

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber -emergency reactie van de overheid waakhond

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

speciale eigenschap