RIM Blackberry PlayBook daalt tot $ 199 voor “beperkte tijd”

RIM’s voortdurend worstelen PlayBook tablet kan een reddingslijn hebben dit vakantieseizoen.

Bevestiging van geruchten, RIM kondigde vandaag aan dat het van plan is om de prijs van de 16GB PlayBook dalen tot $ 199. De daling is echter niet een permanente, en is beperkt tot retailers Best Buy, Wireless Giant, Staples, OfficeMax, Office Depot, Radio Shack en Wal-Mart.

Met de prijsdaling, de PlayBook bevindt zich tegen dezelfde prijs als Amazon’s Kindle Fire, dat is een big deal. prijs van de Kindle Fire wordt beschouwd als een van de sterkste troeven, en RIM kan stelen een aantal potentiĆ«le kopers van de tablet van Amazon met bijna impuls buy-waardige prijs van de PlayBook.

Maar de prijsdaling is slecht nieuws voor de PlayBook, waarvan de prijs is gedaald een volledige $ 300 sinds de release eerder dit jaar. Hoewel RIM zegt dat de nieuwe prijs PlayBook is slechts een tijdelijke, zou het komen als een grote verrassing als RIM niet knippen haar verliezen maken de prijsdaling stick.

BlackBerry DTEK50 niet in slaagt om de veiligheid lat hoger

‘Quadrooter’ gebreken van invloed zijn meer dan 900 miljoen Android-telefoons

BlackBerry maakt zijn Hub software beschikbaar op Android-apparaten

BlackBerry ‘verbeterd’ crypto brengt dezelfde veiligheid, minder vertrouwen

Veiligheid, BlackBerry’s DTEK50 niet in slaagt om de veiligheid lat, veiligheid, Quadrooter ‘gebreken van invloed zijn meer dan 900 miljoen Android-telefoons, mobiliteit; BlackBerry maakt zijn Hub software beschikbaar op Android-apparaten, veiligheid, BlackBerry’s’ verbeterd ‘crypto brengt dezelfde veiligheid, minder vertrouwen