Microsoft’s Windows 8.1 Update 1: Rumored doel release is 11 maart

Er gaat niets boven het beëindigen van de week met een paar verse Windows geruchten.

Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen, Microsoft, Kan de toekomst van Android Windows, Windows 10, Windows 10 tip : netwerkproblemen oplossen met een one-click reset

Ten eerste, de beoogde release datum voor Windows 8.1 Update 1 – het relatief kleine update komt naar Windows 8.1 dit voorjaar – is naar verluidt 11 maart, volgens een van mijn nauwkeurige en betrouwbare bronnen. Ja, dat is een Patch Tuesday. Gezien het feit dat Microsoft waarschijnlijk zal leveren Update 1 voor Windows 8.1-gebruikers via Windows Update, lijkt dit mooie geloofwaardig voor mij.

Windows leaker wzór eerder aangegeven dat Windows 8.1 Update 1; waarschijnlijk zal worden vrijgegeven aan de industrie in maart, maar voorzag niet in een specifieke datum.

Nog een weetje over Windows 8.1 Update 1 van mijn eerder genoemde bron: Update 1 kan een deel van het werk dat Microsoft heeft gedaan achter de schermen om het geheugen en schijfruimte voor Windows verder te verminderen beschikken. Dit zou Windows 8.1 Update 1 te laten draaien op goedkopere kleine tablets.

Windows 8.1 Update 1, screen shots, waarvan lekte eerder deze week, zal naar verwachting kunnen gebruikers Metro-stijl / Windows Store apps vastmaken aan hun desktop taak bars. Thumbnail previews van deze Metro-style app s zal beschikbaar zijn vanaf het bureaublad taakbalk, volgens extra screen shots. Windows 8.1 Update 1 zal naar verwachting ook in de buurt dozen voor Metro-style apps bevatten.

Als Microsoft heeft geraakt de datum 11 maart met Windows 8.1 Update 1, zal die release een paar weken te raken voordat de Windows Phone 8.1 besturingssysteem zogenaamd wil. Geruchten hebben aangegeven dat Windows Phone 8.1 (ook bekend als “Blue”) zal RTM net voor de kick off van Microsofts Build 2014 conferentie, die 2 april begint Van wat ik heb gehoord, Windows Phone 8.1 zal niet beschikbaar zijn voor de consument, totdat later in april, op zijn vroegst, maar ontwikkelaars zullen waarschijnlijk toegang tot de stukken sneller dan dat.

Hoewel de aankomstdata voor Windows 8.1 Update 1 en Windows Phone 8.1 zijn relatief dichtbij, het is nu klinkt uit mijn bronnen dat er niet zal zijn application programming interface (API) wijzigingen in Windows 8.1 Update 1 om het beter te laten aansluiten te brengen met Windows Phone 8.1. In plaats daarvan zal Windows 8.1 Update 1 in de eerste plaats gericht op het maken van Windows 8.1 nuttiger voor zakelijke gebruikers.

Ik ben nog steeds niet horen dat de, nieuwe verwachte “mini” menu Start, zal aankomen met Windows 8.1 Update, in plaats daarvan, ik denk dat het waarschijnlijk om te laten zien wat tijd in de komende 12 maanden, hetzij als onderdeel van een tweede Windows 8,1 updaten of pas, Windows “Threshold”, waarvan wordt aangenomen dat gericht aankomen in april 2015.

Spreken van Threshold, niet verrassend, lijkt er een Threshold server release in de werken die zal lijn met de Threshold client release. Gezien Windows client en server delen dezelfde kern en UI, lijkt dit geloofwaardig. Ik heb nog niets gehoord over mogelijke nieuwe functies in Drempel Server – die kan uiteindelijk de naam Windows Server 2015, als de Softies de stok met de huidige naamgeving.

Iemand anders meer horen over Threshold Server of om het even welke nieuwe functies je hoopt zijn inbegrepen?

Update (25 januari): Meer wzór screen shot lekken van Windows 8.1 Update 1 pronken met meer functies zal naar verwachting een deel van de update 1. Nieuwe toevoegingen zijn onder andere zijn: Aparte, toegewijde macht en zoeken knoppen op het startscherm, plus klik met de rechtermuisknop context menu voor muisgebruikers.

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Kon de toekomst van Android Windows?

Windows 10 tip: het oplossen van netwerkproblemen met een one-click reset