Microsoft neemt de wikkels buiten Storage Server ‘Breckenridge’

Op 8 november, Microsoft de wikkels nam buiten een nieuwe versie van Windows Storage Server, die lijkt te zijn, is het product met de codenaam “Breckenridge.”

Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen, Microsoft, Kan de toekomst van Android Windows, Windows 10, Windows 10 tip : netwerkproblemen oplossen met een one-click reset

Windows Storage Server 2008 R2 Essentials, net als zijn Windows Storage Server 2008 R2 broer of zus, is een platform voor network-attached storage apparaten. Het verschil is Storage Server Essentials is gericht op kleine bedrijven (tot 25 gebruikers) – bedrijven die al dan niet dedicated IT-professionals in dienst te hebben.

Vanuit een nieuwe blog post op de Windows Storage Server blog

Windows Storage Server 2008 R2 Essentials configureren is eenvoudig: verwijder box, aan te sluiten op het netwerk, het opstarten en toegang tot het apparaat via een browser te configureren. Het management dashboard maakt het eenvoudig te beheren, onderhouden en bewaken van de gezondheid van de Windows Storage Server Essentials apparaat en client-computers.

Breckenridge is een van een handvol nieuwe home / kleine bedrijven server-producten in de “Colorado” codenaam familie. Het “aandelen gemeenschappelijke kenmerken en bruikbaarheid” met zowel Windows Home Server ‘Vail’ en Windows Small Business Server 2011 Essentials ( “Dageraad”).

Onder het soort taken waarvoor Storage Server Essentials is zeer geschikt, de Softies zei, zijn

• Server en PC back-up, met inbegrip van bestanden, mappen en image-based te herstellen; • centrale opslag voor file data en eenvoudiger te delen; • Console gedreven administratie voor eenvoudiger beheer; • Toegang tot uw gegevens vanaf elke locatie door middel van Externe toegang via internet; • toezicht op het netwerk voor zowel Windows als Mac-pc’s; • Active Directory Domain mee

Windows Storage Server 2008 R2 Essentials – zoals de Storage Server 2008 R2 Workgroup, Standard en Enterprise SKU’s – zal beschikbaar zijn via alleen hardware partners, volgens Microsoft.

Er is geen woord over de Microsoft-blogs over wanneer Microsoft zal uitvoeren beta testen van Storage Server 2008 R2 Essentials. Definitieve versie is gepland voor de eerste helft van 2011.

(Met dank aan Guy Gregory voor de heads-up op de Storage Server Essentials informatie vandaag.)

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Kon de toekomst van Android Windows?

Windows 10 tip: het oplossen van netwerkproblemen met een one-click reset