Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport

New Yorkse discovery platform Bloglovin ‘Uit onderzoek blijkt dat het micro-beïnvloeders die veranderen de industrie vrijgegeven. Het is een cruciale verschuiving in wat het termen van de “next generation” van beïnvloeders opgemerkt.

speciale eigenschap

Winnaars en verliezers in de nieuwe stand van de sociale rapport aangekondigd; Studie toont non-celebrity beïnvloeders zijn 10 keer meer kans om aankopen in de winkel te rijden; InstaBrand releases ‘contextueel relevante’ Influencer zoekplatform

Het onderzoek werd uitgevoerd in juni 2016 door middel van online opiniepeiling van 2500 micro-beïnvloeders die zijn platform te gebruiken. Het bleek dat bijna de helft van beïnvloeders treden nieuwe platforms om hun publiek uit te breiden of zich te uiten creatief.

Uit het onderzoek blijkt dat 34 procent van de influencers stellen dat merken zich niet bewust zijn van de werkelijke kosten van beïnvloeder marketing programma’s. Het zegt dat er misvattingen rond de beïnvloeder marketing industrie, een daarvan is dat de grote sociale beroemdheden zijn de enigen die impactvolle zijn.

Het bedrijf nam een ​​diepgaande blik in best practices die merken kunnen gebruiken om beïnvloeder marketing te laten werken voor hen.

De studie onderzocht een reeks van micro-beïnvloeders, die niet in de top 10 procent van de mega-bloggers, om trends te identificeren over de toestand van de beïnvloeder marketing industrie, zodat merken influencer marketing strategieën kunnen ontwikkelen.

De opkomst van micro-beïnvloeders is langzaam maar gestaag. Micro-beïnvloeders hebben middelgrote publiek met speciale, zeer betrokken volgelingen. Deze influencers gebruiken verschillende sociale platforms aan te gaan.

Voor zover betrokkenheid gaat, Instagram is koning voor beïnvloeder marketing. 59 procent van de influencers gevoel dat Instagram is de meest effectieve platform bij het inschakelen van hun doelgroep – vooral over mode, beauty, en voedsel.

Blogs zijn ook populair. 54 procent van de influencers hebben gewerkt met merken op gesponsorde blog posts, waardoor bloggen de meest populaire methode van beïnvloeder marketing.

42 procent werkt met Instagram samenwerkingen, 32 procent met Facebook promoties, en 29 procent met Twitter promoties.

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Social Enterprise Facebook adverteerders: Versnel uw mobiele site of dreigen te verliezen clicks

Facebook is nog steeds actueel met 18 procent van de beïnvloeders, ondanks looptijd van het platform.

Hoewel de helft van beïnvloeders mee Snapchat is hun nieuwe favoriete social media platform, slechts één procent van de influencers vinden het het meest effectief is bij het betrekken van hun publiek.

Het rapport toont aan dat beïnvloeders zijn niet in het voor het geld. Integendeel, zij zich richten op het verkrijgen van erkenning door middel verdiend, niet betaald, social media berichten.

53 procent van de influencers hebben nog nooit een post op sociale platforms bevorderd.

34 procent van de influencers stellen dat merken niet een realistisch inzicht over hoeveel beïnvloeder marketing kosten hebben. 84 procent van de influencers hebben de neiging om op te laden onder de $ 250 voor een branded Instagram post en 97 procent kosten minder dan $ 500 per bericht.

87 procent van de influencers in rekening brengen minder dan $ 500 per branded blog post, terwijl 83 procent van de influencers in rekening brengen minder dan $ 150 voor een branded Tweet.

Nieuwe platformen lijken te zijn aan populariteit wint met influencers. Facebook Live is de grootste nieuwe maatschappelijke trend onder influencers (33 procent), gevolgd door Instagram’s Boomerang (27 procent).

Rohit Vashisht, voorzitter van Activate door Bloglovin ‘gezegd. “Terwijl de beïnvloeder-industrie groeit explosief, veel merken zijn niet op de hoogte wat de beste praktijken zijn.

Door landmeetkundige onze micro-beïnvloeders, we zijn in staat om primaire inzichten te delen dat marketeers echt nodig om aandacht te besteden aan om impactvolle campagnes samen te stellen.

 inhoud

Het is budget planning tijd voor technologie beslissers als ze kijken vooruit naar volgend jaar en zijn van plan waar ze hun IT-middelen te richten op de grootste impact te maken. We hebben perspectieven en het onderzoek te helpen die beslissingen in kennis.

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Facebook voor adverteerders: Versnel uw mobiele site of dreigen te verliezen clicks