Macquarie Telecom tekent voor NBN proef

Macquarie Telecom heeft over meer dan een periode van één jaar getekend voor het gerecht van de National Broadband Network (NBN).

(Beeld Het onweer van gegevens door Dave Herholz, CC BY-SA 2.0)

De managed hosting en business-only telecombedrijf is gericht op het aanbod van internet en datadiensten in de voorbereiding te verfijnen wanneer de NBN klaar is voor high-speed diensten bedrijven, gepland aan het eind van het derde kwartaal van 2012. Macquarie Telecom verwacht Voltooi het proces in juni 2012.

Het bedrijf zei dat de on-board service testen en technische systemen evaluaties zal beginnen in de komende maanden.

“Toegang tot snellere breedband zal ongetwijfeld verhogen de productiviteit, waardoor een veel grotere opname van VoIP, netwerk- en cloud-applicaties dan ooit tevoren. We zijn al begonnen om te kijken naar de manier waarop onze bestaande hosting, data en communicatiediensten kunnen zijn aangepast en vernieuwd om de beste effect in deze radicaal andere zakelijke omgeving “, aldus Macquarie Telecom managing director voor het hosten van Aidan Tudehope.

“Met veel van onze huidige diensten die in NBN Release 2 ruimtes, Macquarie Telecom heeft een uitstekende gelegenheid om zijn NBN-ready diensten voorsprong op full-scale roll-out van het NBN te ontwikkelen, met een significante toepassingen voor zowel de landelijke als grootstedelijke klanten. ”

Spreken op het Security 2011 Exhibition and Conference evenement in Sydney vandaag, NBN oplossingen architect manager Tom Sykes zei dat er al een enorme respons van service providers de ondertekening van het NBN geweest.

“In termen van het aanbieden van diensten op het vasteland … we hebben al opgepikt 25-26 verschillende aanbieders. Met andere woorden, het is bijna de gehele markt. Zeker is dat de grote spelers zijn er een aantal van de kleinere, ook, zelfs een aantal nieuwe aanbieders. In termen van de service provider opname, hebben ze echt omarmd het netwerk, “zei hij.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

NBN zal Australië in een ‘leidende positie’: Bill Morrow

Telstra zoekt 120 vrijwillige ontslagen als gevolg van SDN omscholing

ACCC zoekt inzendingen op de gevolgen voor de concurrentie van OTT, NBN, mobiele data