? Lockheed Martin naar AU $ 13m multidisciplinaire R & D-centrum in Melbourne te openen

Amerikaanse defensie-gigant Lockheed Martin zal besteden AU $ 13.000.000 meer dan drie jaar aan een nieuw onderzoek en ontwikkeling faciliteit in Melbourne, met als doel om de technologische uitdagingen van de toekomst op te lossen en te werken in de zogenaamde “kunst van het mogelijke”.

Het Science Technology Techniek Leadership and Research Laboratory (Stelar Lab) is gepland voor begin volgend jaar te openen en zal de eerste multidisciplinaire faciliteit worden vastgesteld door Lockheed Martin buiten de VS zijn.

Lockheed Martin zei dat de Stelar Lab zal zijn nationale R & D-activiteiten centrum vormen voor het bedrijf de huidige onderzoeksportfolio in Australië, en verbinden zich ertoe extra interne R & D-programma’s, met onderzoekers zal naar verwachting een aantal terreinen, waaronder hypersonics, autonomie, robotica en commando, controle, communicatie verkennen, computing, intelligentie, bewaking en verkenning.

“De beslissing om een ​​multi-disciplinaire R & D-faciliteit in Australië te vestigen was deels gebaseerd op Lockheed Martin zijn eigen track record van research & development succes met de Australische Defensie Science and Technology Group en Australische universiteiten in de afgelopen 20 jaar,” Dr Keoki Jackson, Lockheed Martin chief technology officer, zei in Melbourne.

Lockheed Martin laboratoria werken op de frontlinie van toegepast onderzoek en ontwikkeling, en zijn verantwoordelijk voor vele geavanceerde technologische doorbraken geweest. Het is onze visie dat Stelar Lab zal toevoegen aan die ongeëvenaarde erfenis van technologische uitmuntendheid en een bijdrage leveren aan de vooruitgang van de menselijke kennis.

Stelar Lab zal worden gehuisvest tussen de Universiteit van Melbourne en de Royal Melbourne Institute of Technology.

Voormalige Australische vice-premier en ambassadeur in de VS, Kim Beazley – die werd benoemd tot lid van de Lockheed Martin Australië raad in juni – die eerder gewezen op het potentieel voor de defensie-sector om samen te werken met kleine tot middelgrote ondernemingen om de Australische plaats op veilig te stellen het wereldtoneel.

“In herverdeling van onze economie in de context van het einde van de mijnbouw boom, Australische industrie heeft aanzienlijke bevoegdheden. De verdediging sector zal een belangrijke rol spelen in deze overgang, en zal aanzienlijke mogelijkheden bieden voor onze natie de kleine en middelgrote ondernemingen,” zei hij.

Om de groei te bevorderen en de innovatie in de defensie-industrie te stimuleren, is het noodzakelijk dat we plaatsen een gezamenlijke focus op onze KMO-sector en de mogelijkheden om de mogelijkheden uit te breiden. Investeren in kleine en middelgrote ondernemingen, waaronder die een toonaangevende rol in het nieuwe onderzoek en ontwikkeling, zal de transformatie van de Australische industrie te versnellen en ervoor te zorgen dat Australië voldoet aan de veiligheid en de economische doelstellingen.

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber -emergency reactie van de overheid waakhond

Eerder dit jaar, Lockheed Martin samen met de Australische Defence Science Technology Group (DST Group) ter verbetering van cutting edge Over-the-Horizon Radar (OVR) technologie, die vliegtuigen en schepen controleert in het noorden van de maritieme benaderingen van het land, en rijden ontwikkelingen in de nieuwe twee dimensionale OVR netwerken.

De Australische regering kondigde een AU $ 240.000.000 cybersecurity strategie in april, die tot doel heeft de natie cyber-netwerken te verdedigen tegen de georganiseerde misdaad en de door de staat gesteunde aanvallers, en zit naast de AU $ 400 miljoen die in de Defensie Witboek voor cyber-activiteiten.

Melbourne was ook gepland om de eerste internationale kantoor van de Oxford University Global Cyber ​​Security Capaciteit Centre (GCSCC) ontvangt, na een akkoord in december werd ondertekend dat zou zien de GCSCC audits van de nationale cyberveiligheid risico’s en mogelijkheden om de natie in de planning investeringen helpen en strategieën om de digitale veiligheid te verbeteren.

Ook Deloitte lanceerde de Australische hoofdstuk van haar 24/7 Cyber ​​Intelligence Centre vorig jaar, gericht op het delen van intelligentie met 27 andere landen om een ​​wereldwijd front tegen cybercrime te bieden.

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond