Japanse bank slaat XP deadline, verhuist 30.000 terminals naar Windows 8

Zoals het; 8 april cutoff voor Windows XP ondersteuning weefgetouwen, miljoenen pc’s nog steeds op de OS. Er is echter één Japanse bankgroep alleen dat club verlaten na het voltooien van een massale migratie naar Windows 8.

Volgens Microsoft Japan, Resona Holdings, een exploitant van verschillende banken en andere dochterondernemingen in het land, aangevuld “een van de grootste” Windows 8-implementaties ooit gemaakt in Japan, en daarmee versloeg Microsoft’s veelbesproken april 8 ondersteuning uiterste datum voor zowel Windows XP en Office 2003, de groep, die achter de Saitama Resona Bank, Kinki Osaka Bank en overige groepsmaatschappijen, heeft zijn twee jaar migratie van zo’n 30.000 Windows XP-client terminals in februari.

Je hebt steeds gewaarschuwd voor leeftijden over het naderende einde van de ondersteuning voor XP. Dingen zijn nog erger dan je hebt gehoord (vooral als je Internet Explorer uit te voeren). Verwacht een vloed van nieuwe kwetsbaarheden en geen hulp voor hen.

“We hebben besloten om rechtstreeks te migreren naar Windows 8, en er was geen verzet tegen de aanpak van gebruik te maken van de nieuwste producten om de efficiëntie te verhogen”, zei Tetsuya Shiratori, executive officer en algemeen directeur van de informatietechnologie planning divisie Resona Holdings ‘.

Zoals Microsoft, heeft geprobeerd om bedrijven te herinneren, wanneer drongen er bij hen wegrijden XP, zijn er kostenbesparingen door te migreren naar nieuwere systemen te worden gehouden. De vangst is dat het bereiken van hen kan ook met zich meebrengen grote, dure hardware-upgrades – in het geval Resona’s, het betekende verfrissende de helft van de cliënten in gebruik is. De andere helft, die alleen in gebruik was geweest voor twee jaar, zal in gebruik blijven.

Volgens Microsoft, de groep gebruikte desktop virtualisatie technologie om zakelijke applicaties te migreren, en Microsoft System Center Configuration Manager 2012 voor het ontwerpen, systeemconfiguratie en remote automatische software-installatie af te handelen.

De groep maakt nu gebruik van de configuratie manager en zijn security suite voor PC monitoring, software en patch distributie en beveiliging.

Ondanks Microsoft’s een aantal jaar campagne om de consument en het bedrijfsleven stapt uit de populaire besturingssysteem, honderden miljoenen pc’s draaien nog steeds op.

Windows XP en de toekomst van de Desktop; Top 10 van excuses voor het plakken met Windows XP, Windows XP eind van de steun in April: Nog drie vragen beantwoord; Waarom Linux Mint is een waardevolle Windows XP vervangen

Volgens Net Applications, zijn 27 procent van de pc’s in de wereld nog steeds aangedreven door XP. Gezien schatting van Gartner in 2008 dat er meer dan een miljard pc’s in gebruik in de hele wereld toen, dat betekent dat er ten minste 270 miljoen XP-machines er nog steeds. Als de voorspelling van Gartner op het moment dat er twee miljard pc’s in gebruik zou zijn in 2014 uitgekomen, dat zou kunnen betekenen tientallen of honderden miljoenen meer XP machines nog in het wild.

Nieuw onderzoek vrijgegeven deze week, door de Britse softwarebedrijf AppSense geschat dat 77 procent van de Britse organisaties nog zal worden uitgevoerd XP na april 8. Van de bedrijven die nog moest XP apparaten op hun netwerken, werd het oude besturingssysteem draait op 25 procent van hun PC vloten.

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Natuurlijk kunnen die bedrijven betalen om uitgebreide ondersteuning voor het OS te krijgen, maar het onderzoek is gebleken dat 68 procent geen plannen had.

Naast het niet meer reguliere maandelijkse dinsdag patches, een extra risico dat bedrijven met XP kunnen worden geconfronteerd, is een nieuwe aanval van exploits voor beveiligingsproblemen die; aanvallers hebben gezeten op ter voorbereiding op Microsoft’s support cutoff datum; – het risico Microsoft vorig jaar erkend.

Ook zal hackers waarschijnlijk kijken naar gepatchte gebreken in Vista en latere versies van Windows en gebruik ze om reverse-engineeren van de updates om te zien of ze XP ook van invloed zijn.

Hoewel er enige bezorgdheid over de deadline april voor geldautomaten dat Windows, ondersteuning van Microsoft voor de versie van XP, dat deze machines loopt lopen is geweest zal het niet; end tot januari 2016.

XP

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september