Indiase speler lanceert wereldwijde SIM-kaart

Communications dienstverlener, Jaxtr, heeft een pre-paid SIM-kaart door middel van spraak, tekst, en toegang tot de gegevens voor internationale reizigers biedt, zodat ze niet meer nodig om bestaande roamende plannen te vergelijken gelanceerd.

Internationaal reizen voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers stijgt in India, maar reizigers geconfronteerd met uitdagingen en moeilijkheden communiceren in een kostenefficiënte manier terwijl ze onderweg zijn. Jaxtr is op zoek naar deze behoefte te voorzien. Met de Jaxtr SIM-kaart, die werkt in meer dan 200 landen, de verkoper zegt dat gebruikers kunnen een hoge internationale roaming rekeningen bij het reizen te verminderen als het wil de beste lokale en internationale beltarieven in de VS, Europa en Latijns-Amerika te bieden en maken het internationale reizigersverkeer zorgeloos.

Met de Jaxtr SIM, kunnen reizigers naar de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada, Mexico of waar dan ook in Europa of Azië lokale en internationale gesprekken en SMS-berichten met behulp van hun mobiele telefoons te maken. Reizigers kunnen beginnen met het gebruik van de dienst zodra ze de SIM-kaart in hun mobiele telefoons te vervangen. Eén SIM kan worden gebruikt voor spraak, tekst en data, en gebruik kan worden gevolgd en gecontroleerd Jaxtr website. De kaart kan worden gebruikt in meerdere landen en meerdere lokale nummers automatisch worden geregistreerd voor elke ondersteunde land. De SIM-kaarten zijn verkrijgbaar bij de reisbureaus en op luchthavens, en kan ook online worden besteld.

Jaxtr is echter niet de enige Indiase speler in deze markt, zoals Matrix Cellular is in feite de grootste telecom solution provider voor Indiase reizigers. Deze laatste is geschikt voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers, in aanvulling op de studenten in het buitenland, en ook zowel data als SIM-diensten.

De tijden zijn verandert als reizen indianen veel en zijn op zoek naar kosteneffectieve communicatiemiddelen. Tikken deze behoefte, zullen leveranciers zoals Jaxtr profiteren van prijsgevoelige Indiase reizigers als bedrijven die op zoek om hun reis communicatie kosten te beheersen. Daarnaast zijn er andere zakelijke voordelen, zoals een geconsolideerde rekening voor het hele bedrijf voor alle SIM-kaarten gebruikt door het bedrijfsleven, gedetailleerde gebruiksrapporten en kostenbeheersing door de individuele en de afdeling gebruik gebroken en het archief van tekstberichten.

Dat gezegd hebbende, traditionele methoden van communicatie het gebruik van mobiele telefoons is ook aan het veranderen, in het bijzonder met de introductie van mobiele apps zoals WhatsApp, en de integratie van, Skype en Facebook. Als consumenten zich meer bewust worden van de andere opties waardoor ze nog meer geld kan besparen, is het moeilijk te beoordelen op dit moment hoe succesvolle wereldwijde SIM-kaarten van zowel Matrix of Jaxtr zal zijn.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, NBN, NBN zal Australië zetten in een ‘leidende positie’: Bill Morrow

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

NBN zal Australië in een ‘leidende positie’: Bill Morrow