iCloud aangekondigd, maar Apple kan leveren?

Apple CEO Steve Jobs zal zijn iCloud service te starten in een verhuizing naar de iTunes moloch in de cloud computing-tijdperk te brengen. Het bedrijf zal hebben duidelijk de inhoud opgesteld, maar de informatie-technologie details zullen kritisch.

Greg Sandoval gemeld dat Apple heeft ingepakt licentieovereenkomsten met drie van de top vier platenlabels. Nummer vier – Universal Music – waarschijnlijk om de krachten te kort te sluiten met Apple. Daarnaast heeft Apple is gericht op het line-up film en tv-shows voor iCloud, die zal debuut op het bedrijf ontwikkelaar powwow, WWDC.

Met de verhuizing van Apple zal worden opgezet voor een abonnement verdienmodel.

Nu is de uitdaging voor Apple zal de niet-zo-eenvoudige IT Gegevens zoals uptime, het reageren op uitval en voldoen aan al die informele service level agreements consumenten. Simpel gezegd, zijn consumenten gaan verwachten veel van uptime voor Apple. Deze Apple consumenten zullen vergeven zijn, maar niet voor lang moet iets mis gaan.

Apple uitdaging zal zijn om de IT-gegevens verdwijnen naar de achtergrond, net als het doet in zijn winkels. retail outfits Apple hebben supply chain verbindingen en handige point of sale-instrumenten. Het beste dat kan worden gezegd over het is dat het werkt gewoon.

Is Apple tot op dat met zijn cloud-diensten? Laten we eerlijk zijn: MobileMe liet veel te wensen over. En als je cloud computing praat je praat Google en Amazon en deze twee bedrijven hebben high profile cloud uitval gehad. Apple heeft niet van oudsher een cloud-speler geweest. Met die achtergrond hier zijn enkele van de grootste items Apple zal moeten doorwerken met iCloud

Deze vier punten zullen in geen enkel deel van keynote Jobs ‘worden genoemd en ze moeten niet: IT basics neiging saai te zijn. Niettemin zal het succes iCloud’s uitrusten met cloud computing basics.

Via de website van US

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, hoe dan ook de prijzen te verhogen, iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade, iPhone, iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren; mobiliteit; Luister naar draadloze hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7 ? Het gaat kosten

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten