Huawei LTE inkomsten naar verwachting raken 2B $ dit jaar

Huawei Technologies zegt zijn LTE-producten worden naar schatting om te helpen het genereren van inkomsten van meer dan US $ 2000000000 als dragers over de hele wereld uitrol van hun netwerken.

De Chinese netwerkapparatuur maker, hoewel, zei de prijzen van LTE (long term evolution) smartphones zou nog moeten dalen voordat de 4G-technologie bereikt mainstream adoptie, volgens een rapport van Reuters. Sprekend op een persconferentie woensdag in Singapore, executive vice-president van Huawei’s LTE bedrijf Peter Zhou bleek dat er 100 miljoen LTE-gebruikers in de wereld van vandaag, goed voor slechts een klein zakje van de totale mobiele abonnees. Hij verwacht dat dit aantal zal oplopen tot 1 miljard euro in 2016, of meer dan de helft van de totale mobiele abonnees.

Zhou zei in het rapport dat in 2015, een multimode smartphone – die LTE omvat – zal een prijskaartje vergelijkbaar met die van een typische smartphone hebben, helpen om te rijden op de goedkeuring van de 4G-technologie.

Volgens januari 2012 schattingen van IHS iSuppli, zal LTE apparatuur domineren budgetten draadloze infrastructuur van dit jaar, klimmen naar US $ 24300000000 vanaf slechts US $ 8700000000 in 2012.

Huawei LTE inkomsten spiked tot US $ 1 miljard in de eerste helft van dit jaar, na een rustige 2012, en is naar verwachting overtreffen van US $ 2 miljard tegen eind 2013, zei dat het bedrijf vice-president voor draadloze marketing, Bob Cai.

De Chinese netwerkleverancier vorige maand naar schatting waren er; zo’n 200 LTE-netwerken in 75 landen, met nog eens 200 in uitvoering of gepland;. M1 in Singapore, Genius Brand in Hongkong; 2degrees in Nieuw-Zeeland, en; Telenor in Noorwegen zijn onder LTE klanten van Huawei.

? M2M markt stuitert terug in Braziliƫ

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in BraziliĆ«, Mobility, $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7