HTC stuurt Kracht van 10 teaser; HTC One M10 kan spoedig komen

HTC kondigde een paar mid-range smartphones op MWC deze week, maar er was geen vlaggenschip aangekondigd om te concurreren met de Samsung Galaxy S7 en LG G5. Vandaag, HTC de bovenstaande afbeelding stuurde de e-mail onderwerp van Power of 10.

Zoals vermeld in mijn beste smartphones eerder verwacht, tijdens en na de MWC, vermeld ik de geruchten HTC One M10. Het lijkt nu vrij duidelijk dat een One M10 zal waarschijnlijk in de komende maand of twee.

Met Apple die een evenement op 15 maart Ik hoop dat we zien HTC komen veel eerder of later dan Apple om te proberen om buiten te blijven onder de Apple-nieuws machine. De geruchten HTC One M10 wordt beschouwd als de HTC One A9 ontwerpfilosofie verder met bijzondere aandacht voor de camera-ervaring.

De HTC One M7 de lat voor de HTC One lijn en ik hoop te zien HTC kondigen een apparaat dat is zo meeslepend als die ene die nog steeds een van mijn favoriete smartphones ooit.

? M2M markt stuitert terug in Braziliƫ

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Mobile World Congress 2016

Samsung lanceert Galaxy S7, S7 edge: Is het de moeite waard een upgrade; Lenovo lanceert tablet gericht op zakelijke gebruikers, HP onthult de Elite x3, een business-class Windows 10 phablet; nieuwste high-end Ubuntu telefoon zal wereldwijd beschikbaar zijn; LG G5? vs Samsung Galaxy S7:? Wat is het nieuwe vlaggenschip van Android-smartphone; Huawei onthult nieuwe MateBook 2-in-1 PC; Samsung’s Gear 360: Kan zij virtual reality een bedrijf hoek; Cisco Courts Service mobiele netwerk providers met nieuw management platform? ; Als alle smartphones zijn identiek en bijna gratis, alleen gebruik van diensten kwestie; Mobile World Congress

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in BraziliĆ«, Mobility, $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7