Het herinneren van de BlackBerry

Je loopt door de gang met een veer in je stap. Je knikt bij collega’s je voorbij met een grote glimlach op je gezicht. Alles gaat weg, vooral met een nieuwe BlackBerry in je zak. U bent aangekomen in stijl.

Deze scène gespeeld miljoenen keren in de zakelijke wereld niet zo lang geleden. Lang voordat de smartphone bestond, zou jaren voordat de iPhone op de scène, de BlackBerry was de telefoon te hebben.

Je kon niet gemakkelijk één op uw eigen, de enige manier voor de meeste om een ​​BlackBerry was om het te krijgen aan u toegewezen door uw werkgever. Ze hebben niet een om zomaar iedereen ofwel geven, ze maakten deel uit van het executive-pakket. Andere medewerkers geacht belangrijk genoeg om voortdurend in contact te blijven met het geluk om er een te krijgen, ook waren. Die werkbijen waren echt benijd, zijnde de enigen in hun groep met één.

In die tijd voordat smartphones waren als navels, de BlackBerry was de ultieme werk statussymbool. Gewoon wat draaglijker uit uw zak om uw e-mail zou de afgunst van uw metgezellen te roepen. Zeker gezien het feit dat de meeste mensen e-mail niet eens hebben. Je deed het, en op uw telefoon. Je was iemand, en had een BlackBerry om het te bewijzen.

de BlackBerry te trekken uit je zak tijdens de lunch, een blik op de e-mail net aangekomen, en excuses aan uw tafelgenoten dat je “moest om te reageren op dit werk thing”. Dan beantwoorden aan je vriendenlijst dat je hem bij Bernie’s dit weekend zou voldoen. Je was de afgunst van iedereen.

Degenen die het begin van de BlackBerry had kunnen levendig herinneren wanneer het bedrijf is het vervangen door een model met een kleurenscherm. Het was een klein scherm, geen contact nodig is, maar het was de kleur. Tuurlijk, het enige wat je ooit op het scherm had, was een bericht of twee, maar het was in kleur!

Als je terug op die eerste BlackBerry-telefoons denken, dat er weinig duim bal onder het scherm zich beroept op goede herinneringen. Je herinnert je hoe goed je kreeg bij het draaien van dat kleine bal met je duim. Je had zo’n trots op de precisie waarmee je maakte dingen gebeuren op dat kleine, kleurenscherm.

En de dingen die je zou kunnen maken gebeuren! Het openen van de instellingen die elk klein detail over uw BlackBerry blootgesteld. Herinneren hoe je elk aspect van het BlackBerry operatie zou kunnen veranderen. BlackBerry laat je elk klein detail te veranderen, lang voordat Android maakten dat cool.

Herinnert u zich de BlackBerry holster dat de telefoon ingeschakeld wanneer u het uit van de zaak afgekapt aan je riem opgeheven. Het was magisch, niet louter magneten, dat maakte het gebeuren elke keer dat u de BlackBerry uit de holster slagroom. En net zo magisch toen bleek zichzelf uit wanneer u het reholstered.

Uit alle herinneringen die ik heb van de verschillende BlackBerry-telefoons ik bezat, het dierbaarste was van een speciale dag. Terwijl miljoenen mensen werden rij buiten Apple-winkels tot de allereerste iPhone te krijgen, was ik in de rij bij Verizon om een ​​BlackBerry 8830. OK, er was niet echt een lijn, maar ik kreeg dat zoete telefoon. Het was geschikt voor internationaal gebruik en alles.

Ik herinner me opgewonden krijgen van de BlackBerry Storm, het eerste model, zonder de grote fysieke toetsenbord dat de BlackBerry onderscheiden van de massa. Degene met de clicky scherm dat een gigantische muisknop was. Degene die al snel werd gedegradeerd tot een kleine depressie, voor iedereen die één gekocht.

Dat waren de dagen, en niet zo lang geleden. Hoe ver BlackBerry is gedaald van de dagen van de “in” telefoon. Nu je waarschijnlijk kan me niet herinneren de laatste BlackBerry u in het wild gezien. Het gaat om te laten zien hoe ver de top hond kan vallen, en hoe snel. Je zou er goed aan doen om te onthouden dat, Apple.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië