Google’s search praktijken onder toezicht van vooraanstaande academische Wu

Google is naar verluidt vernederende de zoekresultaten aan zijn eigen eigenschappen te bevorderen, stelt een paper mede geschreven door de Columbia Law School professor en auteur Tim Wu.

Het papier, geleverd in het weekend aan de Universiteit van Oxford Antitrust Enforcement Symposium, is opmerkelijk omdat Wu was een Google-fellow en netneutraliteit voorstander. Wu schreef ook de hoofdschakelaar: Opkomst en ondergang van Information Empires.

Wu, samen met Harvard Michael Luca en de Yelp data science team, schetst via A / B testen hoe Google’s te verplaatsen om de inhoud ervan te bevorderen snijdt engagement. Als gevolg hiervan is Google “vermindering van de sociale welvaart”, aldus de krant. Met andere woorden, Google is het leveren van een lagere kwaliteit van de resultaten aan de reviews op Web rivalen te dichten.

Gezien het feit dat de Europese regelgevers zoekt op Google’s zakelijke praktijken op een permanente basis, Wu’s papier is waarschijnlijk een aantal koppen te krijgen. Eén probleem: Bloomberg meldt dat Wu werd gecompenseerd door Alles voor het papier.

Toch Wu’s papier is het lezen waard. Het grootste probleem is dat het papier grotendeels berust op het idee dat de betrokkenheid van gebruikers direct gerelateerd is aan klikken. Google zou waarschijnlijk beweren dat als het levert resultaten op een rijtje die extra kliks zijn niet nodig. Wat ook vermeldenswaard is dat Google’s search heeft genoeg reclamemarkt slagkracht dat het bijna wordt gezien als een hulpprogramma dat zit tussen de beide zijden van de markt.

abstract het papier gaat als volgt

De studie is gebaseerd op het vergelijken van twee sets van de zoekresultaten – een met behulp van Google Universal Search en een alternatief plug-in genaamd focus op de gebruiker, die de zoekgigant algoritme gebruikt zonder dat het dichten van Google+.

Wu’s paper stelt dat Google willens en wetens de zoekresultaten kwetst voor zakelijk gebruik. Deze ‘weten verwaarlozing “kwetst alle kanten van de markt. Het papier merkte

Wanneer Google bewust degradeert zijn zoektocht om zo haar concurrenten schaden, kan de impact worden gevoeld door beide zijden van de markt – door de consumenten die niet de resultaten (en producten) krijg ze het meest hechten veel waarde aan, en de kooplieden die anders hebben verkocht aan hen …

Belangrijke tot deze conclusie is het bewijs dat Google is het opofferen van een hogere kwaliteit en potentieel meer winstgevende product in het voordeel van een meer uitsluiting optie. Dat versterkt de intuïtie dat het gedrag is verdacht.

Hoe dit document beïnvloedt alle lopende antitrust kwesties voor Google nog te bezien. Op zijn minst, het papier wijst gebruikers om de focus op de gebruiker plug-in, zodat consumenten kunnen uitchecken Wu’s punten op hun eigen.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie