Google Wallet herlancering: Loyalty / gift cards terugkeren, iPhone app toegevoegd

Vorige maand schreef ik over, Google het verwijderen van gift en loyalty cards, van Google Wallet met aanwijzingen Wallet was op de weg naar buiten. Stel je mijn verbazing deze week toen ze gestart met een nieuwe Android-en iPhone-versies die de dragers omzeilen en bieden de service aan iedereen die wenst te gebruiken.

Carriers beperkt Google Wallet installatie en gebruik op Android met uitspraken over de veiligheid en de redenen waarschijnlijk ook gebonden aan andere partnerschappen. Blijkt dat ik mijn verwachtingen te hoog als Kevin Tofel verklaart dragers kunnen nog steeds het gebruik van NFC voor draadloze betalingen te beperken. De nieuwe Android-versie is beschikbaar in de VS voor Android 2.3 en hoger apparaten.

Met deze nieuwe versie kunt u deze gebruiken zoals PayPal en geld sturen naar iedereen met een e-mailadres. Het is gratis om geld te sturen vanuit uw Google Wallet-saldo of bijbehorende bankrekening, maar er zijn kosten (2,9 procent of 30 cent minimum, in de meeste gevallen) voor creditcards.

U kunt ook doorgaan met Google Wallet gebruiken via NFC zoals je eerder deed bij de duizenden locaties in de VS, maar de vervoerders nog steeds beperken, zijn het gebruik ervan niet langer te blokkeren. Ik vond het handig om te gebruiken in het verleden, maar was gefrustreerd dat zo veel apparaten werden buitengesloten van het gebruik ervan.

U kunt nu uw klantenkaarten handmatig of door het scannen van de barcode toe te voegen. Google Now-integratie maakt ook deel uit van dit zo loyalty cards wordt weergegeven wanneer u in de buurt een leverancier. Er zijn ook speciale aanbiedingen in Google Wallet.

Vandaag de dag, Google uitgerold Wallet voor de iPhone en het kan op iOS 6 en hoger apparaten worden geïnstalleerd. De pay per e-mail, loyaliteit en beloning card integratie en Google Offers worden allemaal ondersteund door deze iPhone-applicatie. Zonder NFC, tap-to-pay is uiteraard niet ondersteund.

Isis is een ander mobiel betaalsysteem in ontwikkeling met steun van de vervoerders, maar het is in een beperkt aantal testen gebieden. Microsoft en Apple hebben niet te veel interesse in hun besturingssysteemgebaseerde portemonnee apps te genereren omdat de bruikbaarheid is beperkt en de installatie is niet zo vriendelijk als het zou kunnen zijn.

Mijn telefoon is altijd bij me en ik vind het een beetje lastig om een ​​portemonnee geladen met zich dragen. Ik hoop dat deze nieuwe apps van Google helpen bij het verminderen van de, verwardheid en fragmentatie, en krijgen mobiele portemonnee gebruik weer op de rails.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Google Wallet voor Android

Google Wallet op Galaxy Nexus: Winkel met NFC op honderdduizenden locaties; Cadeaubonnen en spaarkaarten uit:? Is Google Wallet de volgende op de Google hakblok; Mobile portefeuilles: Verwarring en fragmentatie ontmoedigen goedkeuring van de consument; Google breidt het nut van Google Wallet, maar Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen te blokkeren toegang van de consument

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Google Wallet voor iPhone

 de website mobiel betalen dekking