Gmail voor iOS verschijnt na-show-stopper bug

Minder dan twee weken geleden, Google publiceerde zijn nieuwste iPhone-aanbod aan de Apple App Store: de langverwachte Gmail-applicatie.

Binnen een uur van live gaat, Google voortijdig trok de applicatie uit de winkel na velen hadden geklaagd dat het was gewoon bruikbaar. Google later ontdekte een melding bug blokkeerde de toegang tot de applicatie.

Maar nu is het terug.

Op woensdagmiddag, de zoekgigant zei dat het had, “vast de bug en aanmeldingen zijn nu bezig, en de app is terug in de App Store”.

Google niet bevestigen haar verontschuldiging, noch heeft de zoekgigant besteden te veel tijd te eten Humble Pie als commentaar het Gmail-team bleef beweren dat de bug niet alleen werd vastgesteld, maar extra functies geïmplementeerd.

De applicatie bevat nu push-notificaties en geluiden, inbox zoeken, automatisch aanvullen van e-mailadressen, alsmede de mogelijkheid om foto’s te uploaden met behulp van de nieuwe functie bijlage.

We zijn net begonnen met de Gmail-app voor iOS en zal snel worden iteratie u meer functies, met inbegrip van alle hierboven genoemde plus nog veel meer “, Google product manager Matthew Izatt zei in een 16 november bedrijf blog posting te brengen.

Op 2 november, het bedrijf tweeted een verontschuldiging aan de Gmail-toepassing gebruikers, die naar het sociale netwerk had genomen om te klagen dat het product was nauwelijks functioneel.

Gallery: November 2011:? De slechtste maand in de geschiedenis van Google, Google tast iOS Gmail-app te lanceren: Is er blijvende schade; De Gmail-app voor iOS is … nog steeds niet hier; Google brengt officiële Google+ app voor iOS?

We hebben de app om het probleem op te lossen getrokken. Jammer dat we messed up “, de tweet zei.

Het bedrijf trok een hoop kritiek voor wat kwam als een reeks van gebeurtenissen die aantoonbaar gemaakt november 2011 een van de slechtste maanden in de geschiedenis van Google.

Gebruikers moeten de huidige toepassing te verwijderen als het op hun apparaat blijft, om vervolgens een upgrade naar de nieuwe, vernieuwde versie, verkrijgbaar in de Apple App Store.

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie