Global halfgeleider omzet een daling met 1,3 procent sinds februari

Wereldwijde verkoop halfgeleiders in zijn gedaald met 1,3 procent ten opzichte van vorige maand, blijkt uit cijfers van de Semiconductor Industry Association, die het Amerikaanse leiderschap in ontwerp en fabricage vertegenwoordigt.

Wereldwijde omzet bedroeg $ 22900000000 in februari, een daling van $ 23200000000 in januari. Dit blijkt uit een 7,3 procent daling van jaar op jaar, terwijl de Amerika’s nog steeds een positieve groei op 1,1 procent ten opzichte van de vorige maand te tonen.

Het Amerikaanse economisch herstel heeft bijgedragen aan de verkoop langs de banengroei in het land, terwijl de globale beeld toont een algemene daling. Trage economieƫn in Aziƫ en Europa worden beschouwd als een van de belangrijkste factoren in de daling van de verkoop zijn, naast de aanhoudende problemen in de regio Japan post de 2011 aardbeving en tsunami.

Alleen vorige maand, werd opgemerkt dat de halfgeleiderindustrie in Japan nog steeds problemen en vraagstukken te laten zien in de nasleep van de ramp van vorig jaar, dat heeft een domino-effect op de wereldwijde chip en de harde schijf markt.

De verkoop wordt naar verwachting toenemen gedurende het jaar, met de eerste drie maanden niet verwacht dat de vooruitzichten voor het jaar vertegenwoordigen. Met meer smartphone en tablet-producten naar verwachting dit jaar wordt de verkoop zal naar verwachting stijgen in de komende maanden, en niet beperkt blijven tot de enige Amerikaanse markt.

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Semiconductor inventaris daling verwacht voor Q1 2012; iSuppli: iPad verwacht dat NAND geheugen verkoop te stimuleren door middel van 2015; tabletten zal naar verwachting vierde grootste semiconductor markt tegen 2014; Thailand overstromingen verhoogd Seagate harde schijf markt race: melden; iSuppli: Apple zal verloren herwinnen aandeel tablet markt

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september