Gallery: Eerste blik op Facebook Places voor BlackBerry

Facebook voor BlackBerry is onlangs bijgewerkt met een nieuwe functie, Places, die voorheen alleen beschikbaar voor iPhone-gebruikers was.

Met Places kunt u uw GPS of A / GPS (netwerk bijgestaan ​​energiebesparende) locatie hechten aan een kaart, typt wat je daar aan het doen bent en aan anderen laten zien waar je bent, wat je doet en wie je bent met.

Voor sommigen is het misschien een privacy-nachtmerrie staat te gebeuren, maar voor anderen is het een enorme stap op weg naar een volledige sociale ervaring. Foursquare gebruikers in landen en regio’s waar het niet zo goed ontwikkeld is zullen ook blij zijn om deel te nemen in de geo-tagging te zijn.

Gallery; Om een ​​stap-voor-stap handleiding voor Facebook voor BlackBerry te zien met de nieuwe Places-functie, evenals hoe om in te checken om uw bezienswaardigheden, het hoofd op over aan de screenshot gallery.

Wat vind je van geo-tagging uw eigen locatie? Is het een privacy-gerelateerde recept voor een ramp, of iets wat je wilt meedoen met te krijgen?

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Social Enterprise, Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport

Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport