First Data intro’s cloud-gebaseerde loyaliteit app voor het MKB

De betalingsverwerker First Data is het brengen van een cloud-gebaseerde klantenbinding verzoek ingediend om zijn Clover tablet POS.

Met het Perka app, kan SMB kooplieden een aangepaste loyaliteitsprogramma van de klant personalisatie en betrokkenheid inspanningen te verhogen creëren.

Het uitgangspunt van de app is vrij eenvoudig, zo niet een beetje beperkt. Een klant installeert de Perka app op hun smartphone en de app geeft hen een lijst van deelnemende handelaars en een lijst met aanbiedingen. Het programma bestaat uit een knipkaart dienst die kan worden gebruikt om extra’s te geven na een bepaald aantal aankopen en een flexpoints optie die klanten op basis van het bedrag dat zij besteden beloont.

Maar de app is gebaseerd op de consument om de app bij het binnenkomen van een winkel in het oog voor de handelaar om een ​​signaal van hun aanwezigheid te ontvangen en begroet hen bij naam te activeren – een eenvoudige taak die vaak een belemmering in de effectiviteit van een app, vooral in een retail / klantenbinding scenario.

Toch, First Data steunt de app betrokkenheid macht, zeggen dat de persoonlijke band brengt tussen een handelaar en een shopper is een belangrijke factor in het opbouwen van loyaliteit en herhaalde bezoeken.

De Perka app is het resultaat van de overname van Perka First Data vorig jaar. Het integreert met Clover station First Data’s, een tablet POS is ontwikkeld door een bedrijf genaamd Clover, die ook was; stilletjes gekocht door First Data in 2013.

Guy Chiarello, president van First Data, zei in een verklaring

Loyalty programma’s zijn een effectieve methode om de verkoop te verhogen en het opbouwen van een sterkere basis van vaste klanten. Met Perka, zijn we het toevoegen van waardevolle functionaliteit First Data’s SMB aanbod, gebruik te maken van onze unieke positie en schaal om een ​​krachtige oplossing te leveren aan kleine en middelgrote bedrijven.

First Data springt in de detailhandel POS tablet fray; First Data namen Forehand CEO, Capellas een stap terug; Tablet POS markt opwarmt met NCR Silver-update; Popular tafel POS-systeem voegt QuickBooks integratie; Seattle banketbakker vereenvoudigt operaties recept met behulp van ShopKeep; Tabletten signaal keerpunt voor kleine bedrijven POS-oplossingen; PayPal verklaart ‘dood aan de kassa

Meer

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, MKB; Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers, MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen