? Facebook rolt verfrist Toelichting op gebruikers bloggen te krijgen

Facebook heeft uitgerold een opgeknapt versie van zijn lange verwaarloosde Notes voorzien met nieuwe instrumenten om afbeeldingen toe te voegen, het formaat van foto’s en het formaat lay-out.

Met de vernieuwde functie wil Facebook meer van haar miljard gebruikers om te beginnen met bloggen, en is voorzien van een paar meer functies en gelikter ontwerp om beter te concurreren met een lange-vorm platform Medium van Twitter mede-oprichter Ev Williams.

De bijgewerkte Notes kunnen gebruikers een cover foto’s en beelden in het verhaal lichaam toe te voegen, evenals opties om een ​​onderschrift toe te voegen aan een foto en resize hen. Er zijn nu drie verschillende types header en de tekst kan in offertes of kogels worden georganiseerd.

Er zijn nog een paar merkwaardige omissies in de update die Notes begraven in vergelijking met de standaard Timeline-update te houden.

“Je zult in staat zijn om deze nieuwe notities maken op het web, en ze zijn volledig zichtbaar op mobiel”, aldus Facebook in zijn actualisering aankondiging. Met andere woorden, Notes nog steeds kan alleen worden van een desktop toegevoegd en kan niet worden gemaakt of bewerkt van Facebook’s iOS en Android apps toch, waar het nog steeds in de Over sectie van een gebruikersprofiel is begraven.

Als de revamp suggereert Facebook serieus neemt Notes, vermoedelijk zou het de functies uit te breiden tot de app op een bepaald moment in de toekomst, gezien het feit dat de overgrote meerderheid van de bijna 1,5 miljard gebruikers zijn op mobiele deze dagen.

De officiële-update volgt sommige gebruikers in augustus ontdekt dat bij het testen van nieuwe functies voor het bewerken, met zijn ontwerptekening vergelijkingen met Medium. Facebook vertelde The Next Web op het moment dat hij wilde het voor mensen gemakkelijker te maken en te lezen op langere vorm verhalen op Facebook te maken.

Net als een normale post, kunnen Facebook-gebruikers ervoor kiezen om hun Notes te delen met vrienden of gewoon familie of gewoon houden het verborgen als concept.

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

U kunt het verschil tussen de nieuwe en de oude Notes hieronder.

Oude Notes versus vernieuwde Notes; Facebook

Opvallend is echter, Mark Zuckerberg is niet gebruikt Notes sinds 2009, maar kon de functie bekend maken als hij zijn volgende aankondiging verschenen er in plaats van zijn Timeline.

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september