Facebook Brazilië neemt nieuwe hoofd

Facebook heeft voormalig Unilever executive Marcos Angelini ingehuurd als het nieuwe hoofd van haar activiteiten in Brazilië.

Lees dit

Met een achtergrond die 20 jaar ervaring bij Unilever omvat, meer recentelijk als vice-president voor de thuiszorg producten in Latijns-Amerika, Angelini begint om Facebook in mei.

Uw status updates, uw geüploade foto’s, uw video’s, alles gaat ergens in de toekomst ontoegankelijk zijn.

Angelini’s marketing en sales ervaring zal nuttig zijn om de social media bedrijf als het zijn aanwezigheid in digitale reclame met zijn Facebook en Instagram platforms verruimt.

Maar de nieuwe Brazilië kop zal ook in staat zijn om de rechtbank eisen evenwicht te brengen met de belofte van het bedrijf om de privacy van zijn gebruikers te beschermen.

Vorige maand, Facebook’s Latijns-Amerika hoofd van Diego Dzodan werd gearresteerd door de Braziliaanse politie voor het niet naleven van de rechtbank verzoeken om WhatsApp messaging data, dan is vrijgegeven op grond van het feit dat er geen concreet bewijs dat hij was het belemmeren van de rechtsgang.

Evenals Dzodan’s gevangenis orde, de aanvankelijke bevel omvatte ook een dwangsom op Facebook van R $ 1 miljoen ($ 273,000) indien het bedrijf weigerde om de voor de criminele sonde gegevens vrij te geven.

In december werd Facebook-eigendom messaging app WhatsApp ook geschorst voor 48 uur f of het niet voldoen aan een ander gerechtelijk bevel aan de politie te voorzien van informatie rond een strafzaak onderzoek.

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Social Enterprise, Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport