Eric Schmidt: Alphabet is “veel vertrouwen” in de biotech divisie Voorwaar

Naar aanleiding van een rapport dat Alphabet’s biotech divisie Voorwaar wordt spartelen, Alphabet uitvoerend voorzitter Eric Schmidt op woensdag gerustgesteld aandeelhouders Voorwaar is op zijn weg naar de productie van doorbraken.

Met betrekking tot Voorwaar, wij hebben ingevoerd een zeer sterke toezicht groep, “Schmidt zei tijdens de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering Alphabet’s. Hij zei dat Google’s moederbedrijf is” zeer, zeer zeker ‘in benaderingen, controles en de evaluatie processen die leiden tot Voorwaar’s doorbraken.

Eerder deze week, de gezondheid en de wetenschap ter Stat publiceerde een onderzoek te concluderen dat Voorwaar handtekening producten worden geplaagd door “ernstig, zo niet fataal, wetenschappelijke tekortkomingen.” Als gevolg van de vernietigende Stat rapport is een aantal vergelijkingen gemaakt tussen Voorwaar en Theranos, de $ 9B bloed-tests opstarten nu onder strafrechtelijk onderzoek voor naar verluidt het misleiden van beleggers.

De Stat rapport uitdrukkelijk naar wordt verwezen producten zoals Voorwaar de glucose opsporen slimme contactlens, maar Schmidt sprak zijn vertrouwen in hen op woensdag.

“Als je een van de vele mensen die diabetes hebben in Amerika bent … dit gaat om een ​​redder in nood zijn”, zei hij over de contactlens.

Schmidt op woensdag ook kort gesproken Nest, het internet der dingen divisie van Alphabet die wordt geconfronteerd recente onrust. Vorige week, stichtend CEO Nest Tony Fadell kondigde hij aftreden. Schmidt opgemerkt dat Nest groeit tegen een tarief van 50 procent jaar-op-jaar.

De executive grotendeels sprak aan de aandeelhouders in algemene termen over de noodzaak voor de samenleving moonshot initiatieven gezamenlijk na te streven, en hij ingelijst de ontwikkeling van zelf-rijden auto’s op deze manier.

Ik zeg het zo bot als ik kan: 32.800 mensen zijn gepland op de Amerikaanse snelwegen om te sterven dit jaar, “zei hij, wat suggereert zelfrijdende auto’s zullen wegen aanzienlijk veiliger te maken.” Waarom is dit niet een nationale crisis? Ik ben eerlijk gezegd, buiten mezelf over het gebrek aan consensus over hoe belangrijk dit probleem is.

Banking;? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, innovatie, Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Apple, Leuk of niet, Apple echt heeft de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

Onder druk van de aandeelhouders over hoe Alphabet is van plan om de inefficiënte regelgeving te behandelen, Schmidt zei dat deze waren “zeer moeilijke toekomst vragen.” Google CEO Sundar Pichai merkte op dat Google succes het krijgen van producten in de handen van de gebruikers door een direct contact met rulemakers en gemeenschappen die betrokken zijn heeft gehad.

Schmidt, net als een aantal andere zakelijke leiders geïnvesteerd in autonome voertuigen, zei dat hij gelooft dat het zal worden “jaren, niet tientallen jaren” voor de voertuigen op de weg. Echter, “dat is sterk afhankelijk van regelgeving,” zei hij.

Schmidt op woensdag ook benadrukt Google Assistant, en merkt op dat Google wil worden ‘helpt u op een dagelijkse basis. ” Hij merkte ook op andere gebieden van onderzoek dat ze investeren in, zoals augmented reality. Hij noemde Google Glass een ‘eerste poging op dat.

Soms diepste oplossing is om het gehele probleem veranderen.

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen