Enterprise reuzen zwijm vallen voor het onderwijs: Wie zal het klaslokaal te vernieuwen?

De school is uit en dat betekent dat de aankondiging van de informatietechnologie deals met onderwijsinstellingen is voor het komende jaar.

Met de International Society for Technology in Education Conference kick-off in Atlanta, enterprise spelers waren bezig bekendmaken betreffende gewonnen. Sommige van de grote thema’s waren Chromebooks, geïntegreerde hardware-stacks en tablets.

Onder de bewegende delen

Zet het op en het is duidelijk dat de financiering onderwijs flattish om een ​​beetje kan zijn, maar vormt nog steeds een groot deel van de afzetmogelijkheden voor IT-giganten.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

Microsoft aangeprezen een Windows 8 te winnen met de Pasadena Independent School District (ISD) in Texas tot 12.900 Dell Venue Pro 11 tabletten in te zetten met Windows 8 en Microsoft Office 365. Microsoft gebruikt de overwinning te tout hoe Windows 8 hielp transformeren van het onderwijs. Microsoft had ook wint in Baltimore County Public School, Cincinnati, Chester County, SC, West Virginia en andere bewoners,. Hewlett-Packard aangeprezen wint in Baltimore County Public Schools tot 120.000 pc’s aan studenten en docenten in te zetten. De pc’s zijn Windows-gebaseerde,. Maar de overwinningen waren niet alle Windows. Chromebooks maakte vooruitgang als Dell zei dat het zal 32.000 Chromebook 11 laptops naar Chesterfield County Public Schools implementeren onder andere overwinningen. Dell zei dat het gaat na “curriculum als een service” te delen, samen te werken en de hefboomwerking lesplannen;. Samsung aangeprezen de laatste versie van de Samsung School, die het platform met de Galaxy Tab, Google Play for Education en het bedrijf de grotere schermen, variërend van integreert Chromebooks om interactieve whiteboards voor printers en draadloze producten. Samsung gaat na een geïntegreerde stack die het mogelijk maakt voor eenvoudiger beheer,. Panasonic ook schetste zijn eigen stack, die projectoren, interactieve displays, audio en een nieuwe 2-in-1 student apparaat genaamd 3E met educatieve software gebundeld omvat;. Intel lanceerde een reeks van referentie-ontwerpen en Chromebook wint. De Panasonic 3E tablet, die eerder werd genoemd, is de eerste Intel referentie-ontwerp in het onderwijs markt. Houghton Mifflin Harcourt schetste de HMH Player, die is een app die inhoud aan docenten en studenten via iPads en Google Chrome levert;. Spreken van iPads, Apple ook bijgewerkt iTunes U te staan ​​voor het bewerken en creëren van cursussen op de iPad. Samenwerkingsprogramma’s voor discussie en vragen van de iPad werden ook toegevoegd. De iPad heeft meer dan 75.000 educatieve apps evenals 7.500 publieke en private cursussen beschikbaar.

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s