Comdex Chicago gezichten tot beveiliging

Vertegenwoordigers van de luchtvaartmaatschappij en biometrie-industrie voldaan daylong discussies over samen werken aan maatregelen die kunnen helpen voorkomen dat tragedies zoals die op 11 september te ontwikkelen.

Biometrie, op het gebied van het gebruik van biologische determinanten zoals vingerafdrukken en gelaatstrekken voor de identificatie en de toegang, is al lange tijd het volgende grote ding in de informatica. Verhoogde bezorgdheid over de veiligheid en de inspanningen van IBM en anderen om vingerafdrukken log-in knoppen te integreren op notebooks duwen het veld naar het midden het podium.

Met United hoofdkantoor en één van de grootste luchthavens in Amerika, O’Hare, in de buurt, we voelden ons deze technologie locatie was een goede plek voor mensen uit het vervoer en de veiligheid arena’s om samen te komen “, zegt Eric grodziski, woordvoerder van Comdex organisator Key3Media, die ook organiseerde de discussies.

Van de twintig grootste luchthavens in de wereld, 14 van hen zijn in de Verenigde Staten, zegt Cathal Flynn, gepensioneerd admiraal van de Amerikaanse marine, die de discussie vergemakkelijkt.

After Hours, Star Trek: Negen manieren om onze wetenschap ligt dicht bij de science-fiction, After Hours, Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, mobiliteit; Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte, innovatie; De beste tech uitvindingen van alle tijden dat geavanceerde beschaving

Als de luchtvaartindustrie wordt aangevallen, zal het een rimpel effect op de economie hebben “, zei Flynn.” Dit zijn gevaarlijke tijden en het doel is de Amerikaanse economie.

Flynn zei technologie – in het bijzonder Biometrie – biedt een intrigerende mogelijkheid om bij te dragen aan de strijd tegen het terrorisme.

Het is in ieders belang om technologie om bloot te brengen – met inbegrip van de middelen van bedrijven – om onze regering te helpen en te helpen onze samenleving omgaan met dit aspect van de terroristische dreiging “, aldus Flynn.

Star Trek: Negen manieren om onze wetenschap ligt dicht bij de science-fiction

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar

Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte

De beste tech uitvindingen van alle tijden dat geavanceerde beschaving