China ogen 100M nieuwe 3G-abonnees in 2013

China is van plan om meer 3G en breedband-internet-gebruikers toe te voegen aan de bestaande user base in het nieuwe jaar, in de hoop dat het zou de inkomsten van de nationale telecommunicatie en software-industrie te stimuleren.

In een rapport van Xinhua donderdag, het ministerie van Industrie en Informatie Technologie (MIIT) verklaarde het land zal naar schatting 100 miljoen nieuwe 3G-abonnees toe te voegen in 2013. Ook het, het aantal breedband-internet-gebruikers, zal naar verwachting toenemen met 25 miljoen euro, volgens de minister van Industrie en Informatie Technologie Miao Wei.

Met het aantal nieuwe klanten aan boord komen, het ministerie zei dat het verwacht een 8-procent stijging van de belangrijkste zakelijke inkomsten voor de telecommunicatie-industrie. inkomsten Software en IT-service-industrie zal waarschijnlijk toenemen met ongeveer 25 procent ook opgemerkt.

Miao voegde de groei van deze industrie in 2012 werd geholpen door meer particulier kapitaal naar de markt te betreden, het verlagen van de service kosten en het verbeteren van kwaliteit van de dienstverlening.

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, NBN, NBN zal AustraliĆ« zetten in een ‘leidende positie’: Bill Morrow

Als gevolg hiervan, tegen eind november 2012, het aantal gebruikers van mobiele telefoons meer dan 1,1 miljard, en; 3G-gebruikers was 220 miljoen bereikt. Breedband Internet-gebruikers kwam naar 174 miljoen, in het verslag vermeld.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

NBN zal AustraliĆ« in een ‘leidende positie’: Bill Morrow