CEO’s, Libs nog steeds verbijsterd over Govt NBN rol

De waarheid wordt verteld, ik zou echt graag een panda. En ik wil Julia Gillard om het te kopen voor mij. Niet persoonlijk, natuurlijk. Maar haar regering kan zeker veroorloven.

Denk dat ik dwaas? In het kielzog van een aantal recente publicaties blijkt veel mensen nog steeds niet begrijpen wat de overheid is of zou moeten doen met de NBN – zou ik zeggen dat mijn panda vraag is niet meer belachelijk dan de andere, meer serieuze voorstellen wordt gedreven over.

Overweeg Victorian Liberalen Ted Baillieu’s, die lang hebben geworsteld met de balans tussen de party-lijn NBN dichtslaan en dankbaar verheugd over de NBN. Gordon Rich-Phillips, de liberale minister-technologie, die in november in een beleefde zetten zij het zichtbaar ongemakkelijk verschijning verwelkomen NBN Co’s Network Operations en Test Facility (NOTF) naar Melbourne Docklands, bracht een deel van zijn weekend aankondiging van de indiening van de Victoriaanse regering om regionale het Gemenebest regering telecommunicatie review Committee Independent (RTIRC).

Onder de hoogtepunten van de indiening Victoria’s is de aanbeveling dat het Gemenebest regering “het ontwikkelen van een hoge kwaliteit breedband roll-out strategie”.

Ja serieus.

Geachte Baillieu overheid: Ik weet dat je probeert te doen alsof de Arbeid geleid NBN wordt opgedrongen aan alle Victorianen en is gewoon hopeloos ontoereikend anyways, maar het indienen van een officieel document met een aanbeveling als deze eigenlijk maakt het lijkt alsof je net bent niet opletten. Want als je het luisteren naar de leraar in plaats van dromerig uit het raam staren, zou je je realiseert dat al deze brede en flauw moederschap verklaringen niet kan verhullen dat de overheid duidelijk ontwikkeld en schetste een strategie voor hoogwaardige breedband meerdere jaren geleden – en het uitvoeren van het op dit moment.

Al deze brede en flauw moederschap verklaringen kunnen niet verhullen dat de regering duidelijk ontwikkeld en schetste een strategie voor hoogwaardige breedband enkele jaren geleden – en wordt uitgevoerd het op dit moment.

Yes: hou ervan of je haat het, het NBN is in volle gang, in Victoria en elders. Maar in plaats van constructieve kritiek is, Rich-Phillips heeft besloten om de dwaas te spelen. Wat suggereert dat de regering set over het ontwikkelen van een breedband-strategie is ongeveer net zo pienter als suggereren dierentuinen niet aan gruwelijke geboortecijfer panda ‘achteruit omdat ze ze te laten zien van de verkeerde soort van panda porno: het is een dubieus suggestie en nauwelijks kans om de echte problemen aan te pakken bij de hand.

Net als panda’s, natuurlijk, liberalen graag koppeling aan een strohalm – bamboe degenen – en hebben een afkeer van openbare sex. Zoals iedereen die heeft meegemaakt een Tony Abbott of Malcolm Turnbull persconferentie zou weten, ze lijken ook de beroemde grap over panda’s: eet, scheuten en bladeren. Maar zelfs niet de panda’s in staat zou zijn om Rich-Phillips ‘tweede aanbeveling uit te leggen: dat de overheid “verbetert de mobiele telefoon dekking”.

Dit is een mooie en flauw moederschap verklaring, maar de praktijk zou de bedrijfstak van interferentie op een manier die lijkt op de eigen voorliefde de liberalen ‘tegenspreken tegen ingrijpen in zaken private onderneming vereisen. Immers, het bouwen van mobiele torens is de taak van de vervoerders, niet die van de overheid, ach, de overheid (via NBN Co) is het hebben genoeg problemen bouw van een eigen draadloze torens. Wat zou meer behulpzaam vanaf de deelstaatregering zijn geweest is een belofte aan het werk met de planning autoriteiten te helpen om snel volgen de noodzakelijke dialoog tussen grondeigenaren, omwonenden en NBN Co, zodat noodzakelijke torens kan ergens worden geïnstalleerd iedereen is tevreden over – en snel.

Net zo verward over de aard van het NBN en de rol van de overheid is het Nationaal Congres van Australië’s First Peoples (NCAFP), dat in zijn RTIRC inzending heeft gepleit voor het NBN om versneld in afgelegen gebieden.

Het is een interessant perspectief niet alleen omdat het kiest als een primaire use case de mogelijkheid voor de gevangen Aboriginals in jeugdgevangenissen te communiceren met verre familie – het draaien van fiber to the premise in “fiber to the penitentiair ‘- maar omdat het volledig voorbij aan de feit dat de meest afgelegen gebieden van Australië hebben in feite al prioriteit voor de NBN roll-out.

Ze zullen nooit zien NBN vezel, natuurlijk – maar ze worden al bediend met 6 Mbps breedband door middel van NBN Co’s interim-satelliet breedband service (die, door de manier, is ook beschikbaar aan de overkant van Victoria). Net als Rich-Phillips lijkt te proberen om volledig te vergeten over de NBN, de NCAFP lijkt te zijn voorbijgegaan aan het feit dat de gebieden waarvoor het bepleiten kunnen nu al toegang tot betere communicatie te krijgen.

Nee, haar verantwoordelijkheid – en niet van de overheid – is het uitzoeken wat te doen met het. Dit is het moeilijkste deel, maar het is ook het enige gebied waar de verantwoordelijkheid van de overheid tot nu toe alleen gaat.

Niet iedereen is het ermee eens. Inderdaad, lijkt er een heel land vol NBN-onwetende types die niet alleen er niet in slagen om de werkelijke toestand van de NBN registreren, maar zijn boos dat de regering nog steeds heeft ze niet overtuigd van de dingen die ze moeten doen mee wanneer het aankomt.

En dit zijn niet alleen de-speeksel gevlekt, wild-eyed coalitiepartner gekken die zweren de overheid met behulp van de NBN om onze keukens en spion infiltreren op ons in de douche, in feite, een recent onderzoek stelde veel van de Australiërs die het meest verward over de NBN zijn het runnen van onze grootste bedrijven.

enquête onder 540 CEO’s van de Australische Industry Group landelijke bleek dat slechts 55 procent van de CEO’s als hun bedrijven klaar voor de NBN – omlaag van 80 procent in 2008 – en dat bijna zeven van de 10 had bijna geen idee wat snellere breedband zou betekenen voor hun bedrijven.

Natuurlijk, ze de schuld van de regering. En waarom niet? We de schuld al Julia Gillard en haar trawanten voor alles wat er gebeurt in het land, waarom zouden ze ook niet verantwoordelijk voor het vertellen van onze zakelijke leiders hoe de cutting-edge breedband ze krijgen voor het principe zilch te gebruiken? Hoeveel de hand-holding hebben we nodig?

Als een CEO niet kan achterhalen zonder hulp hoe beter de communicatie zijn bedrijf zou verbeteren, stel ik voor dat ze misschien niet CEO zou moeten zijn.

Ik kan uw gemiddelde huiseigenaar te begrijpen hoeven enig houvast om de NBN en de voordelen ervan te begrijpen, maar waarom in de wereld zakelijke leiders niet begrijpen van dit spul? Het is bijna niet de eerste keer dat de communicatie is een business issue geweest.

Immers, ze worden betaald aanzienlijke salarissen aan het juiste te doen voor hun bedrijf – en een deel van die taak omvat het aanboren van nieuwe technologieën om te helpen deze bedrijven te laten groeien. Als een CEO niet kan achterhalen zonder hulp hoe beter de communicatie zijn bedrijf zou verbeteren – zelfs als dat betekent die door een grondige analyse en definitief te concluderen dat het biedt geen voordeel – Ik stel voor dat ze misschien niet CEO zou moeten zijn.

Als je denkt dat ik dat hard, vraag jezelf af: zou dezelfde ruimte worden uitgebreid tot de CEO van een mijnbouwbedrijf dat niet kon achterhalen van de voordelen van het investeren in grotere tunnel boren of het bouwen van meer efficiënte ertsverwerking sites? Of een ziekenhuis CEO die niet konden de potentiële voordelen van een elektronische gezondheidszorg verslag te waarderen? Of een retail CEO die hardnekkig weigerde toe te geven dat online handel was een echte en groeiende shopping trend dat zijn bedrijf bedreigd?

Survival is alles over de aanpassing en de NBN is een van de grootste vrije trappen voor het bedrijfsleven, omdat de GST. Als zakelijke leiders niet kunnen achterhalen hoe het hen zal helpen, wat ze nodig hebben is niet meer het onderwijs van de overheid, wat ze nodig hebben is een vervroegd en vervanging met iemand die echte visie kan bieden voor hun bedrijf.

De mate waarin speciale belangengroepen lijken klaar om gebrek aan onderwijs rond het NBN de overheid blast is bijna net zo geweldig als de vastberadenheid van de Victoriaanse liberalen om de geschiedenis te herschrijven door zichzelf te schilderen als de voorlopers van een aantal grote, denkbeeldige breedband plan dat is zelfs beter dan het NBN. Dit soort positie echo Malcolm Turnbull’s blind aandringen dat het NBN is slecht, alleen maar omdat – u weet – het is slecht.

De communicatie kloof tussen landelijke en regionale Australiërs bestaat al meer dan 200 jaar en breed inclusieve NBN van de overheid is de eerste kans ooit voor elke Australische toegang tot dezelfde diensten te worden gegeven. Wat deze en andere critici er niet in slagen om te beseffen is dat terwijl de overheid terecht is het verstrekken van een betere communicatie, het is niet echt verplicht om het bedrijfsleven en de leiders van de gemeenschap wat te doen met hen te vertellen.

Dat is het deel dat creativiteit en denken vereist – en op de lange termijn zal uitzoeken van de visionairs uit de Beukers. Net als bij de panda’s, die niet bezig in de tijd te krijgen, zullen zich de laatste leden van een uitstervend ras.

Wat denk je? Is het de verantwoordelijkheid van de overheid om het bedrijfsleven en de leiders van de gemeenschap wat te doen met de NBN leren? Of moeten ze het initiatief nemen voor hun eigen gebruik van maken?

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

Braziliaanse Paralympians profiteren van technologische innovatie

Braziliaanse overheid zou verbieden Waze