Campagne 2016: Onze technologie-enabled Bizarro Wereld verkiezing

Het is tijd om de verkiezingen te praten. Ik weet dat dit een technologie publicatie, maar dit is een technologie verkiezing – beïnvloed, ingeschakeld en zelfs achtervolgd door technologie tot een niveau nooit eerder gezien in een Amerikaanse verkiezing cyclus.

Neem, bijvoorbeeld, de Donald Trump fenomeen. Is er iemand die echt denken dat Trump New Hampshire zou hebben gewonnen door een verrassend grote marge – terwijl de minst besteding – zonder de kracht van sociale media? Trump nam zijn tv-roem en versterkt het, 140 tekens per keer om zijn 6,1 miljoen volgelingen, waardoor hij een constante, lopende, kosteloos te bereiken die vervolgens werd vermenigvuldigd met retweeets en reposts, die vervolgens werden opgehaald in de mainstream media, die vervolgens gooide olie op het vuur.

Zonder De Online, zou Bernie Sanders niet in staat zijn om op te scheppen over zijn miljoenen individuele donoren. Natuurlijk zou het Online niet hebben bestaan ​​in zijn huidige vorm, zonder de grote bedrijven, de omvang hij eens wilde grijpen, het verstrekken van sociale netwerken te bereiken en infrastructuur. De Amerikaanse regering kan heel goed het internet zelf hebt gemaakt, maar het is zeker niet in staat PayPal voor donaties aan presidentskandidaten.

En dan is er Hillary Clinton. Voor veel Democraten, ze is de onvermijdelijke kandidaat van de partij, maar ze vecht een onverwachte, verrassend krachtig, en al met al mondaine demon: haar e-mail. Vorige week, een andere 554 Clinton e-mailberichten werden gedruppeld aan de media door het State Department. Van degenen, 84 werden opgewaardeerd in termen van hun classificatie niveau. Zelfs als de verkiezing kookt op een mogelijke FBI sonde in mevrouw Clinton weefgetouwen. Ik schreef hierover in E-mail kan Hillary’s ondergang niet, maar het kan de druppel die de rug van haar campagne breekt zijn.

Er is al veel geschreven over het conflict tussen de zogenaamde “inrichting” en “buitenstaander” kandidaten (alsof een miljardair en een man die in het Congres diende voor de laatste 25 jaar kan worden beschouwd als buitenstaanders).

Kandidaten die in de voorgaande jaren, zou zijn natuurtalenten geweest – Jeb Bush, Chris Christie, John Kasich, Hillary Clinton – worden geleid haveloos door de kandidaten die contrair, anti-status quo views.Take, bijvoorbeeld, de Jerry vertegenwoordigen Springer Show vermomd als een debat dat we zagen zaterdagavond. In wat normaal politieke landschap zou men hebben gezien dat de Republikeinse koploper beschuldigen de vorige GOP president voor liegen en om ons in een onhoudbare oorlog? In wat normaal politieke landschap zouden we hebben gezien dat de Republikeinse koploper zeggen Planned Parenthood is “prachtige dingen” gedaan?

Het maakt niet uit welke kant van het politieke spectrum je bent, moet je zulke uitspraken te erkennen hoogstwaarschijnlijk stellen de hoofden spinnen onder de Republikeinse gelovigen – en toch is het de belangrijkste kandidaat om de verklaringen. Zoiets zou niet zijn gebeurd als de technologie niet had laten Donald Trump omzeilen de poortwachters van de nationale media en neemt zijn ongewone retoriek rechtstreeks naar de mensen – het creëren van een populariteit van de old-school media kon niet negeren.

Of neem de recente New Hampshire primaire. Een uitgesproken socialistische (ja, democratisch socialist, wat dan ook) won 151.000 stemmen, het verslaan van mevrouw Clinton 95.000 stemming tonen. Meer to the point, Sanders kreeg meer stemmen dan de eerste en tweede plaats winnaars van de Republikeinse primaire gecombineerd. Wanneer een socialist – in New Hampshire, de ‘Levende Vrij of Matrijs “state – trounces een vrouw die een Amerikaanse first lady, senator en minister van Buitenlandse Zaken 60-38 procent was, leven we in Bizarro wereld inderdaad.

En dan, natuurlijk, er is de big data aspect van de verkiezing. Zowel de RNC en de DNC run big data operaties, het bouwen van databases van de kiezers, kiezers waarschijnlijk, swing kiezers, en nooit eerder kiezers.

De verkiezingen van 2012 cyclus toonde de partijen hoe belangrijk data management was om de verkiezingen. Terwijl de problemen en de kandidaten zeker beïnvloed kiezer keuze, het feit dat de Romney operatie verkeerd toegewezen middelen op basis van data-analyse fouten hielp niet run de voormalige gouverneur van Massachusetts voor het Witte Huis.

Hoewel beide campagnes bediend whale-sized big data operaties, de campagne van Obama project Narwhal gebruikt predictive analytics om te helpen brengen de stemming, terwijl Romney’s ORCA alleen gecrashte servers, waardoor vrijwilligers gestrand en benched zonder hun data-aandrijving apps om hen te begeleiden.

Dit jaar, de twee partijen beiden beweren dat ze hebben hun spel upped. De RNC is het ter beschikking stellen van een 300 terabyte bibliotheek van kiezer gegevens, met verslagen terug meer dan 20 jaar. Intussen is de DNC bouwt op zijn 2012 big data succes.

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, de Verenigde Staten de rechtshandhaving te gooien online oplichters achter de tralies, veiligheid, FBI detecteert inbreuken in de Amerikaanse staat stemsystemen

In een interview op de website in 2012 met Chris Wegrzyn, directeur van Data Bouwkunde aan de Democratische Nationale Comite, kregen we enig inzicht in deze strategie

En toch, de chaos en verontrustend gedrag dat we zijn gekomen om te weten van onze politici slaagde er zelfs in de verhoogde vloeren en voorzien van airconditioning ruimten van de campagnes ‘datacenters te bereiken. Eerder dit jaar, een Sanders medewerker benaderd Clinton records uit de unified DNC kiezer management systeem.

In vergelding, Sanders ‘toegang tot de kiezer data werd opgeschort – en in ruil daarvoor, de Sanders campagne klaagde de DNC tegen een koers van $ 600.000 per dag voor elke dag dat de toegang tot het absoluut noodzakelijk kiezer informatie werd geweigerd aan de Sanders compaign .

Helaas, terwijl de kandidaten in staat zijn om smack downs tweet op elkaar met straffeloosheid, en hebben ontdekt dat het catalogiseren van alle belang, intentie, en de mogelijke bijdrage kan leiden tot meer donaties en meer stemmen, hebben de kandidaten aanzienlijk minder tijd besteed aan het bespreken van de kwesties die we het internet de zorg over, variërend van privacy encryptie om cyberdefense onze online rechten.

Big data in de verkiezing van de politiek

In feite is het niet duidelijk hoeveel de kandidaten eens weten over de technologie die onze wereld loopt.

Hillary Clinton is nu bekend door haar e-mailberichten om te praten over haar “berry telefoon” en voor het schoonvegen van haar servers “met een doek of iets”. Dit is de persoon die we willen de telefoon te beantwoorden op 3:00 toen de Russen via een andere regering firewall hebben gestraald zoals de Chinese deed met het Office of Personnel Management?

Jeb Bush, in zijn zoektocht transparant te lijken, verspreidde een stapel van Outlook-bestanden met correspondentie met de kiezers, terwijl hij gouverneur van Florida was – compleet met namen, adressen, en zelfs sofi-nummers van die bestanddelen. Hij lijkt ook niet aan het idee van encryptie te ondersteunen, te zeggen dat het helpt “boosdoeners” doen hun boze.

De data-gerelateerde kwesties

Een wereld op zijn kop

Een paar weken geleden heb ik een volledige analyse van waar onze kandidaten stonden op de kwestie van encryptie. In aanvulling op de bovenstaande voorbeelden van kandidaat-technologische bekwaamheid, zagen we dat dan tweeten beledigingen, Donald Trump is niet helemaal zeker over dit hele internet ding. Hij denkt Bill Gates kon helpen, maar hij is ook bereid om het afsluiten van de internet om mensen “die ons willen doden.”

Marco Rubio wil bedrijven onder druk om te voldoen aan het verstrekken van achterdeuren. John Kasich wil “het oplossen van de encryptie probleem”. We zijn niet echt zeker waar Ben Carson staat op technologiebeleid, maar hij lijkt geen professionele ingenieurs te ondersteunen, onder vermelding in een tweet: “Het is belangrijk te onthouden dat amateurs bouwde de ark en het was de professionals die de Titanic bouwde . ‘ Dus, er is dat.

Terug in de jaren 1960, DC Comics introduceerde het concept van Bizarro World, waar alles een beetje naar achteren. Aarde is gespeld htraE, Batman is het slechtst detective van de wereld, de planeet is fysiek een kubus, en Aquaman kan niet zwemmen.

In Bizarro World, is er een slogan die beschrijft hoe de samenleving functioneert. Het gaat als volgt: “Us tegenovergestelde te doen van alle aardse dingen ons haten schoonheid van ons houden lelijkheid Is grote misdaad om iets te perfect op Bizarro wereld te maken!!!”

In het debat op zaterdag, de toonaangevende Republikeinse kandidaat beschuldigd een van, en ik citeer, “Twee dagen geleden [Bush] zei dat hij zijn broek zou opstijgen en de maan iedereen.” Dit bleek vreemd nauwkeurig te zijn, omdat een week eerder, de zoon van onze 41e president en de broer van onze 43ste president verklaard, en ik citeer hier, ook, “Ik kon mijn broek te laten zakken Moon de hele menigte..

Technology in staat stelt kandidaten om hun publiek te bereiken zonder filter -, maar of dat nu goed of slecht is valt nog te bezien. Technology in staat stelt kandidaten om voorspellende prognoses te bouwen om hen te helpen brengen hun advertentie-inkomsten. Maar of we willen allemaal micro-gerichte met nooit eindigende negatieve reclame te zijn valt nog te bezien.

We zijn echt in het midden van een Bizarro Wereld verkiezingen. Zonder onze social media het verwijderen van de filters op onze kandidaten expressie, zou de traditionele politieke agenten hebben ervoor gezorgd dat dit een veel beter voorspelbaar, veel meer bezadigde verkiezingen. Of dat beter dan de free-for-all kinderachtige stof-up zou zijn geweest dat we ons nu bevinden in nog te bezien.

Het maakt niet uit wat, het is zeker vermakelijk. Maar of een van onze huidige kandidaten goed zal zijn voor Amerika, goed, dat blijft ook te zien. Persoonlijk heb ik mijn twijfels.

By the way, ik doe meer updates op Twitter en Facebook dan ooit tevoren. Zorg ervoor dat u om mij te volgen op Twitter op @DavidGewirtz en op Facebook op Facebook.com/DavidGewirtz.

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

US rechtshandhaving te gooien online oplichters achter de tralies

FBI detecteert inbreuken in de Amerikaanse staat stemsystemen