Braziliaanse sci-tech minister treedt af als impeachment stem benaderingen

Als gezichten Braziliaanse president Dilma Rousseff is een stemming vraagt ​​haar exit dit weekend, heeft de minister van Wetenschap, Technologie en Innovatie aftrad in orde tegen de impeachment proces om te stemmen.

Duitsland wil de wereldwijde encryptie leider te worden – maar de redenen voor haar standpunt zijn complex.

Celso Pansera’s party PMDB kondigde zijn vertrek uit geallieerde basis van de regering vorige maand en geplaatst kantoren van de partij, met inbegrip van de McTI, ter beschikking van de president – maar Pansera was een van de predikanten die weigerden bevelen van zijn partij te gehoorzamen.

Uiteindelijk Pansera geformaliseerd zijn ontslag in om terug te keren naar zijn stoel en het Congres deel te nemen aan de stemming die in de plenaire vergadering van de Braziliaanse Tweede Kamer op zondag voor de inleiding van de impeachment procedure worden gesteld. Het verzoek werd formeel door Rousseff aanvaard gisteren (14).

Terwijl de congreslid duidelijk gemaakt dat hij wil terugkeren naar zijn McTI baan na de stemming heeft plaatsgevonden, zei dat hij er is geen garantie dat dit zou gebeuren en dat alle beslissingen die zouden moeten worden gemaakt door de president op maandag.

Pansera werd Brazilië Wetenschap, Innovatie en Technologie minister in oktober 2015. Zijn mandaat werd ontsierd door controverse over zijn gebrek aan ervaring in de sector. De politicus had ook te maken met een aantal bezuinigingen en de inkrimping van de verschillende programma’s onder leiding van zijn afdeling.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

Braziliaanse Paralympians profiteren van technologische innovatie

Braziliaanse overheid zou verbieden Waze